Russell Crowe kallade 3 av världens största stjärnor för "sellouts"

Russell Crowe tröttnade på 3 världsstjärnor – kallade dem "sellouts"

Karna Mahoney
14 maj 2024 kl. 14:05

Russell Crowe startade bråk i Hollywood

"Grabben, de enda människorna som gynnas av att två kända människor bråkar är People Magazine. Vad fan är det för fel på dig?"

Skådespelaren Russell Crowe är inte blyg när det kommer att ge kritik till sina branschkollegor. Det finns tre stora välkända filmstjärnor som Russell Crowe tycker har sålt ut sig själva, enligt ett tidigare uttalande.

Skådisarna han har valt att dela ut en rejäl känga till är inga mindre än George Clooney, Harrison Ford och Robert De Niro

Russell Crowe tröttnade på 3 världsstjärnor – kallade dem "sellouts"
George Clooney i "Burn After Reading". Foto: SF.

George Clooney ger svar på tal i konflikten

I en tidigare intervju med Esquire öppnade George Clooney upp om sin syn på incidenten med Russell Crowe. 

– Han startade bråk med mig. Han startade det utan någon som helst anledning. Han gick ut och sa att “George Clooney, Harrison Ford och Robert De Niro säljer ut sig själva”. Och jag gick ut och sa att “han har antagligen rätt och det var bra att han sa det till oss”, för Bob, Harrison och jag funderade på att starta ett band, vilket också hade fallit under rubriken för ett dåligt sätt att använda sitt kändisskap, säger George Clooney under intervjun. 

Clooney förklarar vidare att det var efter det som gjorde Crowe riktigt uppretad och ledde till att Gladiator-stjärnan kallade honom för en “Frank Sinatra-wannabe”. George Clooney berättar också att han valde att skicka ett meddelande till Crowe som sa:

– Grabben, de enda människorna som gynnas av att två kända människor bråkar är People Magazine. Vad fan är det för fel på dig?

Under intervjun berättar Clooney även att Russell Crowe försökte be om ursäkt.

– Han skickade en skiva med hans musik och en del av hans poesi till mig. Jag tror han sa “Jag var felciterad”, och jag bara “Ja, ja, sak samma”, förklarar Clooney. 

Om rivaliteten mellan de två stjärnorna fortfarande består framgår inte.

Filmtopp håller dig informerad om senaste nytt och spännande kuriosa från filmvärlden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL