Ron Howard tar sig an true crime-genren i kommande film

Ron Howard tar sig an true crime-genren i kommande film

03 november 2022 kl. 15:00

Ny film av Ron Howard på gång

Ron Howard är en regissör med många järn i elden, men de hindrar inte honom från att ta sig an ytterligare projekt. Nu har Howard anslutit som producent och regissör för en kommande true crime-thriller.

Ron Howard är känd för filmer som A Beautiful Mind och Apollo 13, för att bara nämna några, och han har även kammat hem två Oscars under sin imponerande karriär. Den hyllade regissören rapporteras nu vara aktuell både som regissör och producent för den kommande filmen Origin of Species, som produceras av det egna produktionsbolaget, Imagine Entertainment

Enligt Deadline är Origin of Species en true crime-thriller som skrivs av Noah Pink, en relativt oerfaren manusförfattare som bland annat skrivit manus till National Geographics Genius och som också skrivit manuset till den kommande Tetris-filmen med Taron Egerton i huvudrollen. 

Än så länge är det inte helt klart vad filmen kommer att handla om, mer än att den kommer att kretsa kring en grupp individer som vänder samhället ryggen för att leva ett hårt men fritt liv på Galapagosöarna. Deadline rapporterar att Howard har börjat leta efter inspelningsplatser och har börjat träffa potentiella skådespelare som kan vara aktuella för filmen.

Howard är sedan tidigare anknuten till hela tre andra filmer som regissör.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL