Se den skrämmande bilden på nya Evil Dead Rise

Se den skrämmande bilden på nya Evil Dead Rise

Uppdaterad kl. 16:11 | Publicerad 01 november 2022 kl. 16:11
ANNONS
ANNONS

Första titt på skräckseriens nya installation

Det är nu tio år sedan vi fick se en ny Evil Dead-film, nu kan vi bekräfta att "Evil Dead Rise" rör på sig. Se den senaste bilden på vad som komma skall.

Nu har den första officiella bilden på den kommande uppföljaren Evil Dead Rise landat. Fansen kommer dock att behöva klara sig utan filmseriens demonbekämpande fanbärare Ash, som sedan den första filmen av Sam Raimi, Evil Dead, kom ut 1981 spelats av Bruce Campbell. Skådespelaren är dock involverad i produktionen som producent.

I "Evil Dead Rise" byter ondskan miljö

Evil Dead Rise handlar om två systrar som springer på den ondskefulla ockulta boken Necronomicon och tvingas slåss mot ondskefulla demoner för att överleva. Det som skiljer sig lite från de andra filmerna är att den inte kommer utspela sig i en stuga mitt ute i skogen, utan i en lägenhet i Los Angeles där den äldsta systern bor.

I den nya filmen kommer vi att få se skådespelare som Lilly Sullivan, Alyssa Sutherland, Gabrielle Echols, Morgan Davies, Nell Fisher och Mia Challis

Sam Raimi som regisserade de kultförklarade filmerna är även han ombord i rollen som producent. Det återstår att se hur mycket av hans avtryck vi kommer att känna när filmen väl landar.

"Evil Dead Rise" har premiär på bio den 21 april 2023. Se den allra första bilden på filmen här:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL