Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Per Grape

Robinson 2022: Per Grape

Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022

En av deltagarna i årets Robinson

Den 20 mars är det premiär för Robinson 2022. Precis som tidigare år bjuder denna säsong på flera färgstarka karaktärer, och Per Grape är definitivt en av dem.

I årets säsong av Robinson är man tillbaka i Västindien. Precis som förra säsongen är det 12 deltagare med från start, som delats in i Lag Nord och Lag Syd. Årets säsong är den sista med Anders Öfvergård som programledare, eftersom han hade hunnit spela in programmet innan incidenten som fick honom sparkade skedde. Genom åren har programmet gett oss profiler som Robinson-Robban, Martin Melin och Zübeyde Simsek.

Årets säsong ser också ut att bjuda på deltagare som potentiellt kan hamna på listan över minnesvärda personer programmet haft med. Älska dem eller hata dem, men flera av de tävlande i Robinson 2022 kan definitivt skapa diskussioner hemma i soffan. Per Grape tillhör utan tvekan den kategorin.

Per Grape i Robinson 2022
Per Grape. Foto: TV4

Ålder: 42 år
Yrke: Kursledare
Ort: Sollentuna

Personlig sak till programmet: En inplastad motiverande text i fickformat

I Lag Syd ser det verkligen ut som att allting är på väg att gå käpprätt åt, ja ni vet. Men så uppenbarar han sig, lagets pappa och resonliga röst, Per Grape. Den kampsportande kursledaren ser till att laget samlar sig, och verkar leda dem utan att för den delen uppfattas som bossig. Han får också mycket screentime, vilket borde tyda på att han lär vara med ett tag. Jag får lust att gå med i en kurs Per leder nu på en gång, oavsett vad han lär ut. Karisman och intelligensen känns hög här! Enda minuset är hans personliga sak. En motiverande text, really? Beskriver sig även vara en örn, vad nu det ens betyder.

Robinson 2022 har premiär den 20:e mars. Det sänds kl 21.00 på TV4 och streamas även på TV4 Play. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL