Robinson 2022: Isabella Resmark

Robinson 2022: Isabella Resmark

Uppdaterad 18 mars 2022 kl. 13:03 | Publicerad 17 mars 2022 kl. 15:03

En av deltagarna i årets Robinson

Den 20 mars är det premiär för Robinson 2022. Precis som tidigare år bjuder denna säsong på flera färgstarka karaktärer, och Isabella Resmark är definitivt en av dem.

I årets säsong av Robinson är man tillbaka i Västindien. Precis som förra säsongen är det 12 deltagare med från start, som delats in i Lag Nord och Lag Syd. Årets säsong är den sista med Anders Öfvergård som programledare, eftersom han hade hunnit spela in programmet innan incidenten som fick honom sparkade skedde. Genom åren har programmet gett oss profiler som Robinson-Robban, Martin Melin och Zübeyde Simsek.

Årets säsong ser också ut att bjuda på deltagare som potentiellt kan hamna på listan över minnesvärda personer programmet haft med. Älska dem eller hata dem, men flera av de tävlande i Robinson 2022 kan definitivt skapa diskussioner hemma i soffan. Isabella Resmark tillhör utan tvekan den kategorin.

Isabella Resmark i Robinson
Isabella Resmark. Foto: TV4

Ålder: 25 år
Yrke: Havslivsräddare
Ort: Ängelholm

Personlig sak till programmet: Cyklop och snorkel

Isabella är en riktig vattendelare, det vill jag lova! I första avsnittet tvekar inte Isabella ens en sekund att ta det själviska beslutet, och någon form av ånger är inte synlig. Eller ja, lite grann kanske, men mest eftersom det verkar påverka henne själv negativt. Hon jobbar som havslivsräddare och säger själv att hon "basically är Baywatch" och visst märks det. Älskar man personer med mycket energi, som gillar att ta plats och verkar ta livet med en klackspark, då kommer Isabella bli er favorit. En riktig citatmaskin! Om man däremot inte gör det, är det nog snarare så att man kommer vilja byta kanal varje gång hon öppnar munnen. 

Robinson 2022 har premiär den 20:e mars. Det sänds kl 21.00 på TV4 och streamas även på TV4 Play. 

Mer läsning:

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL