Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Gorm Hallberg-Lange

Robinson 2022: Gorm Hallberg-Lange

Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022

En av deltagarna i årets Robinson

Den 20 mars är det premiär för Robinson 2022. Precis som tidigare år bjuder denna säsong på flera färgstarka karaktärer, och Gorm Hallberg-Lange är definitivt en av dem.

I årets säsong av Robinson är man tillbaka i Västindien. Precis som förra säsongen är det 12 deltagare med från start, som delats in i Lag Nord och Lag Syd. Årets säsong är den sista med Anders Öfvergård som programledare, eftersom han hade hunnit spela in programmet innan incidenten som fick honom sparkade skedde. Genom åren har programmet gett oss profiler som Robinson-Robban, Martin Melin och Zübeyde Simsek.

Årets säsong ser också ut att bjuda på deltagare som potentiellt kan hamna på listan över minnesvärda personer programmet haft med. Älska dem eller hata dem, men flera av de tävlande i Robinson 2022 kan definitivt skapa diskussioner hemma i soffan. Gorm Hallberg-Lange tillhör utan tvekan den kategorin.

Gorm Hallberg-Lange i Robinson 2022
Caption

Ålder: 61 år
Yrke: Jurist
Ort: Stockholm

Personlig sak till programmet: Boken Lev livet fullt ut av Eckhart Tolle

Gorm är verkligen den första deltagaren som gör ett intryck på en. Måhända kanske inte det mest positiva. Utan att avslöja för mycket börjar första avsnittet med att alla får chansen att göra ett egoistiskt val, som ger en enskild individ i varje lag en fördel. En som inte behöver fundera två gånger om huruvida detta påverkar laget är Gorm, för han bokstavligen stormar i väg. Ångrar han sig efteråt? Nja, knappast. Han säger själv att han främst är här för att vinna. Samtidigt verkar han ändå se värdet i lagspelet, och är därför senare trots allt en hyfsad teamplayer. Beskriver sig själv som "en tonåring i en rostig bil", bara det är ju lite kul.

Robinson 2022 har premiär den 20:e mars. Det sänds kl 21.00 på TV4 och streamas även på TV4 Play. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL