Realityprofilen försvarar Anders Öfvergård efter stölden: "Låt han va snälla"

Då har ”Renoveringsdrömmar” premiär – Anders Öfvergårds nya program på Kanal 5

Axel Diedrichs
Uppdaterad 22 januari 2024 kl. 14:01 | Publicerad 25 oktober 2023 kl. 08:10

Har premiär under våren

När Warner Bros. Discovery presenterar sina nyheter står "Renoveringsdrömmar" med i kalendern. Programmet leds av Anders Öfvergård och sänds på Kanal 5.

Efter en stormig tid är den kände programledaren Anders Öfvergård nu på väg tillbaka till rutan. Tidigare kunde vi meddela att hans nya program för Kanal 5 heter Renoveringsdrömmar och att det har premiär i februari. 

Efter att ha tvingats bort från Robinson och åter hamnat i stormen med stulet kött från en ICA-butik i Värmdö, kändes det oklart om Öfvergård skulle hämta sig. Nu verkar det dock som att han – trots domen som föll mot honom – snart kommer vara tillbaka som aldrig förr. 

Då har ”Renoveringsdrömmar” premiär – Anders Öfvergårds nya program på Kanal 5
Foto: Warner Bros. Discovery.

Det nya programmet Renoveringsdrömmar bygger på det brittiska formatet Renovation Nation och följer med när Öfvergård hjälper svenska par och familjer att förverkliga sina drömhus. Detta genom att renovera ovanliga kåkar som har potentialen att bli enastående. Men som vi fått lära oss genom "Arga snickaren" är det sällan bara rosor när man ska bygga om. Det finns tidsplaner och budgetar att förhålla sig till, samtidigt som de medverkande måste vara topp för att klara av det jobb som krävs.

Renoveringsdrömmar har premiär på discovery+ och Kanal 5 onsdagen den 7 februari 2024. 

”Renoveringsdrömmar” är Anders Öfvergårds nya program på Kanal 5
Foto: Kanal 5 / Discovery.

Medverkar även i "Över Atlanten"

Under våren får vi se Anders Öfvergård dubbelt upp i rutan. I februari är det nämligen inte bara premiär för Renoveringsdrömmar, utan också en ny säsong av Över Atlanten, där han är en av de som ska segla iväg. Med sig ombord har han Malin Gramer, Jessica Andersson, Tobbe Blom, Hampus Hedström och Björn Kjellman.

"Över Atlanten" börjar rulla en dag innan "Renoveringsdrömmar", alltså den 6 februari 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL