Linda Lindorff, programledare Min mamma, din pappa och Lukas Orwin, husvärd

Relationer fördjupas i Min mamma, din pappa: “Ligger en kyss i luften”

05 april 2023 kl. 11:04

Känslosamma dagar för flera av föräldrarna

I veckans avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4 fördjupas relationen mellan ett av paren och ett nytt intresse blossar upp mellan ett annat när en ny förälder kliver in i villan. Det blir dessutom 80-talsfest där flera av deltagarna släpper loss, till barnens glädje.

OBS! Artikeln innehåller spoilers från dagens (5 april) avsnitt av “Min mamma, din pappa”. 

Min mamma din pappa meditation 2023
Foto: TV4.

Guidad meditation och ny deltagare

Veckans avsnitt av Min mamma, din pappaTV4 inleds med att barnen får besök av Emilia Löf Karlsson som arbetar som meditationslärare. Hon vill hjälpa föräldrarna att lyssna till sin intuition och ber därför barnen tala om vad de skulle vilja förmedla till sin förälder i villan. Någonting hon kan få fram till dem under den kommande meditationen. En av de som ser fram emot det mest är Oscar Andersson som vill att hans pappa Jesper Andersson ska öppna upp sig och ta reda på vad han faktiskt är ute efter. 

– Att få skicka budskap till farsan är faktiskt någonting jag väntat på att få göra, säger Oscar

Föräldrarna får sen göra en guidad meditation tillsammans med läraren där alla sitter med hörlurar och enbart hör hennes röst. Hon förmedlar då budskapen till föräldrarna och flera av dem blir väldigt känslosamma. Efter meditationen kommer en ny deltagare till barnens hus, Jennifer Walter, som anmält sin pappa Lennart Kingsson till programmet och som nu flyttar in i villan. 

– Nu är jag nog redo, det är dags att börja tänka lite på sig själv också, säger Lennart

Min mamma din pappa ny deltagare 2023
Lennart Kingsson och Jennifer Walter. Foto: TV4

Känslorna flödar mellan Stefan och Jessica

Relationen mellan Stefan Brodin och Jessica Grusell tar ytterligare steg framåt. Jessica öppnar upp sig om en cancerdiagnos hon fick 2014 och att hon lyckligtvis är frisk från det i dag. Efter att ha haft detta djupa samtal har de sedan en mysig fruktdejt i sängen där de håller om varandra. 

– Det kan hända att det ligger en liten kyss i luften, säger Stefan

Paret bestämmer sig dock för att gå tillbaka ut till de andra och samtidigt får barnen veta att det ska bli temafest i villan och att de får bestämma temat. 

Min mamma, din pappa, första kyssen 2023
Jessica Grusell och Stefan Brodin. Foto: TV4

Tillbaka till 80-talet

Barnen bestämmer att föräldrarna ska få ha 80-talsfest. Allihop verkar glada över beskedet och klär ut sig i kostymer, förutom Jessica som inte alls tycker om att klä ut sig och därmed inte medverkar på festen. Medan de andra föräldrarna släpper loss på dansgolvet går Stefan för att leta efter Jessica. Han försöker få henne att må bättre och ger henne en kopp te. 

– Det är pappas love language, han ger te, säger dottern Elin Brodin

Innan Stefan går tillbaka ner till festen så kommer den efterlängtade pussen mellan honom och Jessica och kemin mellan dem växer ännu starkare. 

I nästkommande avsnitt av “Min mamma, din pappa” lär den nya deltagaren Lennart känna Pia Hjälmkrona bättre som direkt fick upp ögonen för honom. Dessutom anländer ännu en ny förälder till villan. Missa inte fortsättningen av “Min mamma, din pappa” på TV4 på onsdagar. 

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL