Linda Lindorff, programledare Min mamma, din pappa och Lukas Orwin, husvärd

Känslorna flödar mellan singelföräldrarna i Min mamma, din pappa

  • C More
29 mars 2023 kl. 08:03

Dejterna leder både till ökad kemi och meningsskiljaktigheter

I veckans avsnitt av "Min mamma, din pappa" på TV4 kommer ett par närmre varandra medan ett annat i stället upptäcker att de kanske inte alls passar tillsammans. Föräldrarna får ett uppdrag som river upp gamla sår och slutar i en känslomässig kväll både för dem och barnen.

OBS! Artikeln innehåller spoilers från dagens (29 mars) avsnitt av Min Mamma, din pappa".

Min mamma, Din pappa realityprogram på TV4
Stefan Brodin och Jessica Grusell. Foto: TV4.

Kemin växer mellan Stefan och Jessica

I veckans avsnitt av Min mamma, din pappaTV4 inleds programmet med att Stefan Brodin tycker det är dags att ta initiativ och startar dagen med att dricka te tillsammans med Jessica Grusell. Detta är mycket uppskattat av henne då hon efterfrågar att han ska våga visa framfötterna. Hennes dotter Frida märker att Jessica har ett gott öga för Stefan. 

– Vi ser ju att de har fin kemi mellan varandra, säger Frida. 

Senare träffas paret igen där de ligger i en säng tillsammans och kemin växer när de kramas och myser. Båda uttrycker sin attraktion för varandra och Stefan tar beslutet att lägga sin tid framöver på Jessica. 

– Det finns ingen annan som jag överhuvudtaget har någon attraktion för här, säger Stefan.

Min mamma, din pappa, realityserie på TV4
Alla deltagare. Foto: TV4.

Gamla sår rivs upp

Programledaren Linda Lindorff kommer till villan och uppmanar föräldrarna att ta mer initiativ angående vem de helst vill dejta och styra upp dejter på egen hand.

– Man vill inte klampa någon på tårna, man vill inte heller såra någon eller ta för sig för mycket, men man måste ändå göra det ju, säger Linda. 

Föräldrarna får samtidigt i uppgift att skriva ner vad för misstag de gjort i tidigare relationer och sen bränna lapparna. Vid bränningen delar de med sig av dessa saker för varandra och det blir känslosamt med tårar hos både föräldrarna och barnen. 

Yogalektion i min mamma, din pappa på TV4
Foto: TV4.

Religionskrock mellan Emil och Annina

Annina Hohenthal håller en yogalektion för några av föräldrarna vilket skapar bekymmer för Emil Berger. När de går på dejt förklarar Emil att han som kristen tycker det blir en religionskrock mellan dem när hon utövar yoga som tillhör det österländska tänket. Detta i sin tur oroar Annina att hon inte skulle bli accepterad av honom.

– Jag är inte troende, jag är inte religiös, yoga är ingen religion. Jag tror att vi är ganska olika i just livsåskådning, säger Annina.

 Hon är osäker på huruvida deras vardagsrutiner skulle gå ihop och om det blir något mer dejtande mellan dem. 

I nästkommande avsnitt av "Min mamma, din pappa" visas hur en ny deltagare dyker upp i barnens hus och hennes pappa flyttar in i villan. Missa inte fortsättningen av "Min mamma, din pappa" på TV4.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL