Reese Witherspoon i Wild.

Reese Witherspoon gör två romantiska komedier för Netflix

13 maj 2020 kl. 16:05

The Cactus och Your Place or Mine är två kommande Netflixfilmer.

Netflix kommer att släppa två romantiska komedier med Reese Witherspoon – där hon även ska vara med och producera den ena genom sitt bolag Hello Sunshine.

Reese Witherspoon har haft en framgångsrik karriär sedan hon blev känd barnskådespelare under början av 90-talet i filmer som The Man in the Moon och A Far off Place. Hennes repertoar har blandat tungt drama med många romantiska komedier. På senare tiden har hon också börjat producera en del projekt och var bland annat involverad både bakom och framför kameran i den framgångsrika serien Big Little Lies

Nu rapporterar Deadline att Reese Witherspoon har slutit en deal med Netflix för två romantiska komedier. Genom hennes eget produktionsbolag Hello Sunshine ska hon producera och spela i filmen Your Place or Mine. Den kommer att handla om två vänner, där hon bestämmer sig för att följa en livsdröm och han då erbjuder sig att passa hennes tonårsdotter.

Den andra filmen The Cactus är baserad på en bok om en 45-årig kvinna som plötsligt blir gravid och därmed måste möta förändringarna i sitt liv samtidigt som hon finner kärlek och gemenskap.

Något premiärdatum på Netflix är ännu inte bestämt för någon av filmerna och heller inte vilka fler skådespelare som väntas göra Reese Witherspoon sällskap.

Läs också om att Spike Lees nya film Da 5 Bloods kommer att släppas på Netflix.

NÄSTA ARTIKEL