Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Spike Lees film Da 5 Bloods släpps på Netflix

Spike Lees film "Da 5 Bloods" släpps på Netflix

  • Netflix
Kristian Andersson | Nyhet
09 maj 2020
Kristian Andersson | Nyhet
09 maj 2020

Oscarsbelönade regissören Spike Lee släpper sin nästa film i juni.

Under några års tid har det diskuterats huruvida Netflix verkligen ska ha chansen att vara med på Oscarsgalan eller inte. Under coronakrisen har man beslutat att filmer som släpps direkt för streaming ska kunna få vara med och tävla. Lägligt nog släpper Oscars-regissören Spike Lee en ny film på Netflix.

Spike Lees nya film har fått titeln Da 5 Blood och kommer att ha sin stora premiär den 12 juni på Netflix. För er som är lite fundersamma över om verkligen Netflixs material håller för en Oscar, vill vi påminna att Netfli filmen Roma kammade hem hela tre Oscars. Kanske kommer Da 5 Blood gå i samma fotspår?

Idag har vi fått ta del av den allra första postern bakom Da 5 Blood, som du kan se här nedan:

Senaste postern till Da 5 Blood.

Filmen kommer att handla om en afroamerikansk soldat som återvänder till Vietnam för att finna sin före detta ledare, men inte nog med det, han letar även efter en bortglömd och gömd skatt. Detta berättar Dark Horizons.

Detta blir Spike Lees första film sedan BlacKkKlansman (2018), som kammade hem en Oscar för bästa manus och genererade en vinst på 100 miljoner dollar. I Da 5 Blood får vi se skådespelare som Chadwick Boseman, Paul Walter Hauser, Norm Lewis, Delroy Lindo och Jonathan Majors.

Är du sugen på Spike Lees kommande rulle? 

NÄSTA ARTIKEL