Quentin Tarantino sägs ge Bruce Willis en sista filmroll

Quentin Tarantino sägs ge Bruce Willis en sista filmroll

Filmtopp
01 augusti 2023 kl. 19:00

Vänner sedan Pulp Fiction

Under fjolåret blev det känt att Bruce Willis inte längre kommer skådespela på grund av sjukdom. Trots detta uppges Quentin Tarantino vilja ha med honom i sin sista film "The Movie Critic".

Med filmer som Die Hard (1988), Pulp Fiction (1994) och Sjätte sinnet (1999) har tvåfaldigt Emmy-belönade Bruce Willis bjudit på några av filmhistoriens mest klassiska filmroller. Under fjolåret blev det känt att skådespelaren drabbats av afasi och därmed inte kommer att arbeta mera.

Bruce Willis i Pulp Fiction. Foto: Miramax Films.
Bruce WIllis i Pulp Fiction. Foto: Miramax Films

Quentin Tarantino vill ge Bruce Willis sin sista filmroll

Enligt The Daily Express uppger en källa, som arbetar med Quentin Tarantino under regissörens sista film The Movie Critic, att filmskaparen vill ge Bruce Willis en liten roll i filmen.

"Quentin har inte tagit upp det med Bruces familj ännu, och kommer helt och hållet att anpassa sig efter deras önskningar om de säger att han är för sjuk. Om så är fallet strävar han efter att arbeta in ett kort klipp från en av Bruces många tidigare filmer in i filmen", ska källan ha sagt.

Tarantino i Pulp Fiction
Quentin Tarantino i Pulp Fiction. Foto: Miramax Films

Har varit vänner sedan 90-talet

Quentin Tarantino och Bruce Willis ska ha varit vänner med varandra sedan de arbeta med den ikoniska 90-talsfilmen Pulp Fiction, som nominerades till sju Oscars och vann för Bästa originalmanus.

Trots att inspelningen av The Movie Critic påbörjas redan i september har inga skådespelare avslöjats. Däremot är det sedan tidigare känt att filmen kommer att utspela sig i 70-talet Los Angeles och handla om en kritiker som arbetar på en "porrblaska".

Quentin Tarantino sägs ge Bruce Willis en sista filmroll
Quentin Tarantino på San Diego Comic Con 2015/Bruce Willis i Paradise City. Foto: Gage Skidmore/Saban Films

 

Vill ta tillbaka Bruce Willis till bioduken

Bruce Willis senaste roller har varit i lågbudgetfilmer som släppts direkt för köp eller streaming. Förra året fick han en egen kategori på Razzie-galan, "WORST PERFORMANCE by Bruce Willis in a 2021 movie", som inkluderade hela åtta stycken titlar. När det blev känt att skådespelaren drabbats av afasi återkalalde Razzie-galan nomineringarna.

Enligt The Daily Mail ska källan ha följande "Quentin vill hylla honom med en snabb glimt, för hans fans, tillbaka på den stora bioduken där han hör hemma".

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer med "The Movie Critic".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL