Bridgerton

Publikfavoriten hoppar av Bridgerton

Filmtopp
02 april 2021 kl. 21:04

Regé-Jean Page vill inte medverka i seriens andra säsong

Netflix kostymdrama "Bridgerton" har blivit en stor succé. Nu meddelar amerikanska medier att publikfavoriten Regé-Jean Page hoppar av serien och inte kommer att medverka i "Bridgerton" säsong 2.

Enligt Variety kommer det att bli en stor omställning för alla Bridgerton-fans. Ena stjärna Regé-Jean Page, som spelar Simon Basset, har nämligen beslutat sig för att hoppas av produktionen.

Bridgerton hade premiär på juldagen på Netflix och blev snabbt en stor succé. Inte helt oväntat dröjde det inte länge innan vi fick veta att Bridgerton säsong 2 hade fått grönt ljus.

Men nu ser det alltså inte ut som att vi får se Regé-Jean Page återvända till seriens ensemble. På Instagram skriver stjärnan följande:

– Det har varitett rent nöje och privilegium att få vara er greve. Att gå med i den här familjen - inte bara på skärmen, men också utanför rutan med. Vår otroligt kreativa och generösa ensemble, besättning och enastående fans - det är allt bortom någonting jag kunde ha föreställt mig. Kärleken är äkta och jag kommer att fortsätta växa.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL