Premiär för Naked Attraction Sverige – så var första avsnittet

Premiär för Naked Attraction Sverige – så var första avsnittet

Filmtopp
Uppdaterad 08 juni 2022 kl. 19:29 | Publicerad 07 juni 2022 kl. 11:01

Det bisarra dejtingprogrammet är här

I dag är det premiär för Naked Attraction Sverige på discovery+. I det första avsnittet är det Ilona, 31 år, som testar lyckan när hon får välja ut en naken person att dejta.

Dejtingprogrammet som delat tittare har nu fått sin svenska version. Hur såg starten ut för Naked Attraction Sverige som har premiär i dag discovery+? Filmtopp leder dig genom första avsnittet.

Så fungerar Naked Attraction Sverige

Programledaren Sofia Wistam träffar människor som känner sig redo för att hitta en partner, detta utan att ha orealistiska förväntningar. I programmet får en utvald granska ett flertal kärlekstörstande singlars nakna kroppar och successivt välja bort dem tills det endast finns en kvar. Efter att valet är gjort är nästa steg att gå på en första dejt tillsammans. Ja, i det här fallet börjar dejtandet där dejter tenderar att sluta, med den nakna sanningen.

Premiär för Naked Attraction Sverige – så var första avsnittet
Sofia Wistam programledare över Naked Attraction Sverige. Foto: discovery+.

I premiäravsnittets centrum står Ilona, en trettioettårig kvinna som aldrig varit någonsin varit på en dejt. Genom programmet får hon nu chansen att ta det stora klivet, och sett till att hon är bisexuell får hon välja mellan både kvinnor och män när hon ska peka ut sin dejt. 

Premiär för Naked Attraction Sverige – så var första avsnittet
Ilona är den första att få välja person i programmets svenska historia. Foto: discovery+.

Ilona sållade med omsorg bort dem en efter en, och till slut kvarstod André och Matti. Även om det fanns en stor nyfikenhet på en ordentligt tatuerad Matti så föll valet till slut på den vältränade André. 

Premiär för Naked Attraction Sverige – så var första avsnittet
André vidare till dejt med Ilona. Foto: discovery+.

Ilona och André skulle vandra hand i hand ifrån studion för att senare mötas upp på kvällen och ta sig genom första dejten. Även om det såg ut som att de två hade det trevligt med varandra kunde vi ana att de inte var som skapta för varandra, detta efter att André inte visade sig ha samma kärlek för rödvin som Illona.

Nej, de två såg inte ut att falla pladask för varandra. Väl tillbaka i studion skulle de bådas ärliga bedömning av kvällen mycket riktigt visa just detta: Ilona och André saknar den rätta kemin för att vilja fortsätta dejta varandra. Med det sagt blev programmet ingen succé för varken Ilona eller André som får söka vidare efter den stora kärleken.

Premiär för Naked Attraction Sverige – en succé här för att stanna?

Programmet som började med en brittisk upplaga 2016 har spridit sig till flera länder och nu även Sverige. Detta har förvånat många sett till att programmet varit något av en kontroversiell vattendelare sedan starten. Medan vissa hyllar det för att avdramatisera den nakna kroppen, så menar andra att det likväl landar i att vara ytlig skräp-TV, där snyggast kropp vinner.

Nu när det första avsnittet är här kan vi konstatera att Sofia Wistam trivs oförskämt bra i sin programledarroll och att den svenska versionen inte vill hålla tillbaka, utan kör på lika helhjärtat som sin internationella föregångare. Nu får vi invänta tittarnas reaktioner men vi vågar gissa på att de, på gott och ont, blir starka.

"Naked Attraction Sverige" finns nu att streama på discovery+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL