Pernillas matresa säsong 2 – Alla om Pernilla Wahlgrens TV-serie

Pernillas matresa säsong 2 – Allt om Pernilla Wahlgrens TV-serie

  • Discovery+
Filmtopp
16 maj 2022 kl. 10:05

Pernilla och Thomas Sjögren bjuder på matglädje

Pernilla Wahlgren och Thomas Sjögren är tillbaka med rykande färska "Pernillas matresa" säsong 2. Den här gången bjuder den oemotståndliga duon på en matresa till flera av världens hörn - hemma i Sverige.

I ett härligt skärgårdskök skapar Pernilla Wahlgren och Thomas Sjögren matglädje och matinspiration, tillsammans med spännande gäster som Nisse Hallberg och Sofia Wood. I Pernillas matresa säsong 2 är alla precis lika tokiga i mat som Pernilla och Thomas!

Den andra säsongen av Pernillas matresa bjuder på inspirerande matlagning så till den grad att" tittarna kan vilja äta upp tv:n", skriver Discovery+ i ett pressmeddelande.

Skratt, mat, dryck, glädje och en liten gnutta kaos

I den första säsongen tog Thomas Sjögren, prisad krögare och en av Sveriges bästa kockar, Pernilla Wahlgren under sina vingar och coachade henne till att själv bli en slipad mästerkock i köket. Den här gången upptäcker den populära duon några av jordens alla smakhörn tillsammans, när de ger sig ut på en kulinarisk och världsomfattande resa på hemmaplan. I ett härligt kök, i ett lika härligt hus i svenska skärgården, skapar de matglädje tillsammans med inspirerande gäster.

– Jag är så himla glad att jag och världens bästa stjärnkock Thomas Sjögren snart är tillbaka i rutan med Pernillas matresa. Vi kommer bjuda på massa god mat och massa härliga mat-inspirerande gäster och kockar. Det blir skratt, mat, dryck, glädje och en liten gnutta kaos, säger Pernilla Wahlgren.

– Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka! Jag och Pernilla Wahlgren lagar god och inspirerande mat med grymma gäster. Matglädje när den är som bäst! Säger Thomas Sjögren.

Då släpps Pernillas matresa säsong 2

Pernilla och Thomas gästas av välkända kockar, YouTube-matlagare, proffs och amatörer. Komikern Nisse Hallberg lagar vardags-fine-dining med Pernilla och Thomas, matinfluencern Sofia Wood bjuder på världens bästa bakismat och kocken Wichidaporn Chaiyasaeng, känd från Sveriges mästerkock 2019, lär duon att laga thailändsk mat från grunden. Det blir högt och lågt, billigt och dyrt, enkelt och lyxigt, igenkänning och nyskapande. Med en gemensam nämnare: Bästa maten!

– Vi är så glada att få återse Pernilla och Thomas i en andra säsong av “Pernillas matresa”. Den här charmiga duon kommer bjuda tittarna på både passionerad och inspirerande matglädje, många skratt och spännande gäster. Vi ser fram emot ännu en säsong och smakrik matresa som får det att vattnas i munnen, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent Pernillas matresa, Warner Bros. Discovery.

Pernillas matresa produceras av ITV och har premiär tisdag 17 maj klockan 21:00 på Kanal 5 eller när som helst på discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL