Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart premiär för BIANCA – allt om Ingrossos nya serie

Snart premiär för BIANCA – allt om Ingrossos nya serie

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2022

Fredrik Skavlan med och producerar

Bianca Ingrosso är snart aktuell med BIANCA, en ny talkshow som produceras av Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry.

Bianca Ingrosso blev Bianca med hela svenska folket i Wahlgrens värld, som sedan starten 2016 varit en given tittarsuccé. I dag presenterar discovery+ BIANCA, en färgstark talkshow med spännande möten mellan programledaren Bianca Ingrosso och aktuella gäster. Entreprenören är med och utvecklar talkshowen, som produceras av produktionsbolaget Monkberry där Fredrik Skavlan huserar.

– Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag, säger Bianca Ingrosso om att få göra BIANCA.

BIANCA beskrivs som ett sprudlande underhållningsprogram och talkshow, som kommer att rulla på bästa sändningstid. Innehållet kommer att fyllas av oförglömliga möten med en spännande bredd av aktuella gäster, som Bianca är lite extra nyfiken på.

– När Bianca nu sätter sig i stolen är det inte för att anpassa sig till genren, det är genren som får anpassa sig till henne. Bianca är kul, direkt, ärlig och spontan – egenskaper vi tror behövs för att ta talkshow in i en ny tid, säger Fredrik Skavlan om den nya satsningen.

Då har BIANCA premiär på discovery+

Många vill veta när vi kommer att kunna kasta oss över den nya produktionen, men ännu finns det inget spikat premiärdatum för serien. Däremot avslöjar streamingtjänsten att BIANCA släpps i höst. Programmet kommer även att sändas linjärt på Kanal 5.

– Vi är så otroligt glada och sprickfärdiga av stolthet att få göra denna storsatsning tillsammans med Bianca. Hon är nyfiken, orädd, varm och hjärtlig och en kreativ entreprenör ut i fingerspetsarna. Vi ser verkligen fram emot att lansera BIANCA i höst, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för BIANCA.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL