National Treasure

Poster och teaser till kommande National Treasure-serien

23 juli 2022 kl. 12:07

Se den senaste postern och trailern

Det var under Comic-Con i San Diego som det avslöjades mer kring den kommande serien, samt delades en ny poster och teaser.

Det var 2004 och 2007 vi fick se National Treasure-filmerna med Nicolas Cage och Justin Bartha i huvudrollerna, som tillsammans letade efter ledtrådar till olika historiska artefakter och skatter. Men nu jobbar Disney på en National Treasure-serie för Disney+. Vi kommer dock bara att få se en karaktär som medverkade i filmerna och det är Justin Bartha som spelade Riley Poole.

I serien följer vi Jess Morales, en 20 årig tjej, som reser ut i världen för att ta reda på mer om sin egen historia och de hemligheter som uppdagats i hennes släkt.

Zuri Reed spelar Tasha som följer med Morales på hennes äventyr runt om i världen. Vi kommer även att få se Jordan Rodrigues som Ethan, Morales bästa barndomsvän, Jake Austin Walker som Liam, Lyndon Smith som FBI-agenten Ross och Catherine Zeta-Jones som miljardären  Billey. Enligt IMDb ska även Harvey Keitel vara med i ett avsnitt.

Här nedan ser du den första postern:

Första teasern:

 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL