National Treasure

Disneys National Treasure-serie börjar ta form

  • Disney+
11 juli 2022 kl. 07:30

Senaste nytt om den storslagna äventyrsserien

Disney har länge hållit tyst kring deras kommande National Treasure-serie, men nu har de släppt titeln och snart får vi veta ännu mer.

Vi har sedan tidigare fått veta att National Treasure-franchisen kommer att få en spinoff i form av en serie gjord från Disney. De har länge varit ganska hemlighetsfulla angående titel och handling. Men nu har Disney avslöjat att serien går under namnet National Treasure: Edge of History.

Den nya serien kommer att handla om en 20 årig tjej vid namn Jess Morales som reser ut i världen för att ta reda mer om sin egen historia och hemligheter som uppdagas kring hennes släkt.

Edge of History blir inledningsvis tio avsnitt lång och vi kommer att få se skådespelare som Lyndon Smith, Breeda Cool, Joseph D. Reitman och Justin Bartha på rollistan. Bartha är en skådespelare som tidigare haft en roll i filmerna där Nicolas Cage hade huvudrollen. Nu ska han återigen spela Riley Poole. 

Vi kommer troligtvis att få veta mer om Disneys äventyrsserie under det årliga Comic-con som äger rum i San Diego om knappt ett par veckor. 

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL