Pierce Brosnan om Aaron Taylor-Johnson som en ny James Bond: ”Har karisman”

Pierce Brosnan om Aaron Taylor-Johnson som en ny James Bond: ”Har karisman”

Olivia Samuelsson
Uppdaterad 02 april 2024 kl. 09:04 | Publicerad 27 mars 2024 kl. 16:03

Pierce Brosnan uttalar sig om ryktet om den nya James Bond

Det har under en tid ryktats att Aaron Taylor-Johnson är den som härnäst ska ge liv åt karaktären James Bond. Pierce Brosnan, som tidigare själv spelat agenten, har nu uttalat sig om vad han tycker om det eventuella valet.

I en intervju med The Ray D'Arcy ShowRTÉ Radio 1 ska den före detta James Bond-stjärnan Pierce Brosnan sagt att han tycker att Aaron Taylor-Johnson skulle vara ett bra val för rollen.

– Jag tycker att den mannen har färdigheterna och talangen och karisman för att spela James Bond, det tycker jag verkligen, säger Pierce Brosnan. 

Brosnan spelade James Bond mellan 1995–2002 och gjorde sammanlagt fyra filmer. I sin intervju med The Ray D'Arcy Show på RTÉ Radio 1 ger han även ett råd till Taylor-Johnson, om det skulle bli han som får rollen som den välkända agenten.

– Var djärv. Gå dit och ha riktigt roligt. Älska det. Kör på, säger Brosnan.

Pierce Brosnan om Aaron Taylor-Johnson som en ny James Bond: ”Har karisman”
Foto: SF Studios.

Den andra James Bond-skådisen som gillar valet

Enligt Deadline är Brosnan nu den andra skådespelaren, som tidigare spelat James Bond, som uttalat sig om att Taylor-Johnson är ett passande val för rollen. Tidigare har även George Lazenby, som spelade agenten i On Her Majesty´s Secret Service från 1969, sagt att han tycker att Taylor-Johnson är ett bra val.

Filmtopp håller dig uppdaterad om statusen för valet av den nya James Bond

LÄS OCKSÅ: 7 skådespelare som tackat nej till att spela James Bond

Olivia Samuelsson

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL