Per Morberg presenterar sin nya serie ”Morberg” – premiär i morgon!

Per Morberg presenterar sin nya serie ”Morberg” – premiär i morgon

Axel Diedrichs
Uppdaterad 27 oktober 2023 kl. 12:10 | Publicerad 24 oktober 2023 kl. 08:10

Visas på Youtube

På Instagram avslöjar Per Morberg att han kommer tillbaka med en ny serie, "Morberg". Premiären landar redan i morgon, för att senare rulla på onsdagar.

Stjärnkocken och skådespelaren Per Morberg har länge varit saknad i TV-rutan. I juli började det spridas rykten om att han skulle göra comeback, detta efter att ha publicerat ett inlägg på Instagram där han renoverar en verkstad. Därefter kom nyheten om att han skulle erbjuda en jakt-och matlagningskurs i samarbete med klädföretaget Jaktstil och Keta Park i Afrika, något som möttes av kritik från många följare

När Per Morberg nu presenterar sitt nya program Morberg vill han hålla på detaljerna, men vi förstår att det här projektet inte hör ihop med någon antilopjakt i Afrika. 

– Det som är så bra med den här serien är att alla avsnitt görs i en enda tagning, så att man slipper alla dessa klipp som ju är så förödande, säger han på Instagram.

Per Morberg presenterar sin nya serie ”Morberg” – premiär i morgon
Skärmdump via Per Morbergs Instagram-konto.

"Morberg" visas exklusivt på Youtube

Många tittare saknar Per Morbergs klassiska program Vad blir det för mat som rullade i tio säsonger på TV4. Därför hoppas de på att han nu ska ge dem fler minnesvärda stunder i köket. All PR han hittills gjort för programmet hintar om att det utspelar sig utomhus på sommaren, och att det förmodligen kombinerar jakt med matlagning. Hur han får ihop det till att fungera utan "en massa klipp" återstår att se. 

Morberg är en produktion av Per Morbergs egna företag DramAB och kommer att visas exklusivt på Youtube. Premiären landar i morgon, den 25 oktober, klockan 20:00. 

Här kan du se det första avsnittet av "Morberg". Lever det upp till dina förväntningar?

NÄSTA ARTIKEL