Ryktet – Per Morberg gör comeback i TV-rutan?

Ryktet – Per Morberg gör comeback i TV-rutan?

Filmtopp
11 juli 2023 kl. 11:09

Har stjärnkocken avslöjat att han kommer tillbaka med nytt program?

Per Morberg brukade leda matlagningsprogrammet "Vad blir det för mat?". Nu kan han vara på väg tillbaka i TV-rutan med ett nytt program. I ett klipp på Instagram drar han igång stor rykteseld.

Skådespelaren och kocken Per Morberg har många gånger synts till på TV, från att ha lagat mat i Nyhetsmorgon och varit jurymedlem i Sveriges mästerkock till att ha drivit sitt eget matlagningsprogram Vad blir det för mat?. Nu ser han ut att vara på väg tillbaka med ett helt nytt program, som vi misstänker fokuserar på mat och jakt.

Ryktet – Per Morberg gör comeback i TV-rutan?
Per Morberg i "Vad blir det för mat?". Foto: TV4.

Gör Per Morberg comeback i TV-rutan?

Igår kväll publicerade Per Morberg ett klipp på Instagram där han kliver ut ur en stuga på landet som han och hantverkare nu håller på att renovera. 

– Första dagen, första avsnittet på... säger Per Morberg som får sina följande ord i klippet "beepade". 

Fortsättningsvis visar han upp nya kulisser som han enligt eget utsago förberett dagen innan. Som text till klippet har han endast skrivit "Väntan är över...".

Att Per Morberg kommer tillbaka med ett nytt program är det alltså inget snack om, frågan är väl snarare i vilket format det rör sig om. Är det här starten på ett helt nytt mat-och jaktprogram för TV4, eller kanske starten på hans egen YouTube-kanal? Det får vi säkerligen veta mer om snart. Oavsett vad Morberg har i görningen så är hans följare otroligt peppade. På hans Instagram-inlägg kan vi se en mängd lyckliga kommentarer. Så här lyder ett axplock av dem:

Vad händer??!! Nytt tv program med Herr Morberg igen??

– Äntligen, har väntat alldeles för länge 

– Äntligen!!

– Bäst!

– Kungen av Sörmland. Äntligen!!!!

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad det är Per Morberg håller på att koka ihop. Vi förväntas veta mer inom kort.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL