Paul Rudd ångrar sin medverkan i finalen av Vänner: "Ville inte vara i vägen"

Paul Rudd ångrar sin medverkan i finalen av Vänner: "Ville inte vara i vägen"

Filmtopp
22 februari 2023 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

"Tänkte att jag inte borde ha varit där"

När "Vänner" gick i mål efter tio säsonger vilade strålkastarljuset av förklarliga skäl på skådespelarensemblen som utgjorde seriens huvudkaraktärer – och på Paul Rudd. Marvel-stjärnan avslöjade nyligen att han kände sig "i vägen" och, åtminstone delvis, ångrar sin medverkan i seriefinalen.

För 19 år sedan sändes finalen av serien “Vänner” efter tio säsonger. Serien började 1994 och stjärnorna i serien var Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey) och David Schwimmer (Ross), men mot slutet av serien var även Paul Rudd, som spelade Mike Hannigan, Phoebes pojkvän och senare make, en återkommande karaktär.

Paul Rudd i Vänner
Paul Rudd som Mike i Vänner. Foto: NBC.

I seriefinalen av Vänner så säger alla hej då till Monicas och Chandlers lägenhet. Paul Rudd berättade nyligen i en intervju med radiokanalen Heart att han tyckte att det kändes fel att han var med i finalen, då han inte hade varit med från början. Även fast Rudd kände sig privilegierad att han fick vara en del av avslutningen, så kändes det konstigt att han var där.

– Jag tänkte att "jag inte borde vara här", säger Rudd till Heart.

Rudd förklarar även att det kändes märkligt att han var där, men också att han kände sig i vägen för huvudpersonerna. Skådespelaren har tidigare pratat om sin medverkan i den stora finalen av Vänner, bl.a. i The Graham Norton Show, där han avslöjade att han försökte sig på ett skämt med Jennifer Aniston som grät när inspelningen var över.

– För att bryta isen gick jag bort till henne och sa “vi gjorde det, vilken otrolig resa det har varit”. Skämtet föll så platt, säger Rudd på The Graham Norton Show.

Paul Rudd betonar att han inte tyckte att det var en dålig upplevelse, då han även berättar att alla var fantastiska och det var roligt att vara en del av slutet på resan.

Eyla Lundvall Runsten

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL