Yellowstone säsong 5 – detta vet vi

Yellowstone säsong 5 – detta vet vi

  • Paramount+
Filmtopp
Uppdaterad 03 februari 2022 kl. 17:02 | Publicerad 07 december 2021 kl. 19:12

Blir det en säsong 5 av Yellowstone?

"Yellowstone" är serien som går från klarhet till klarhet. Efter varje ny säsong tycks seriens följarskara växa sig allt större och det går inte längre blunda för dess succé. Kommer

Paramount+ flaggskepp tillika moderna westernserie fortsätter att göra stor succé. Den populära serien handlar om en familjen Dutton i Montana, som äger en av USA:s allra största rancher. Livet på familjens ranch är dock inte så stillsamt som man kan tro – det finns många andra som också vill lägga beslag på marken, inklusive ursprungsbefolkningen och byggherrar. I säsong 4 av Yellowstone är familjen Dutton under större hot än någonsin tidigare. En växande lista med fiender gör att det inte går att lita på någon.

Det är Paramount Networks som ligger bakom Yellowstone och du kan som sagt se serien på Paramount+, men tidigare säsonger finns även på C More. Många välkända skådespelare medverkar i serien, som exempelvis Kevin Costner, Wes Bentley, Luke Grimes och Kelly Reilly.

Missa inte vår intervju ovan med Wes Bentley, där han bland annat pratar om den fjärde säsongen av Yellowstone.

När kommer Yellowstone säsong 5?

BEKRÄFTAT: Paramount Network har officiellt bekräftat att Yellowstone kommer att återvända med en femte säsong. Besked är inte oväntat eftersom det varit på tal med en säsong 5 sedan våren 2021, då Cole Hauser (som spelar Rip Wheeler i serien) avslöjade i en intervju att skaparen Tyler Sheridan redan filade på den nu bekräftade fortsättningen.

Seriens växande framgångar är garanterat en anledning till att den nu förnyats med en femte säsong. Det är som sagt allt fler som upptäcker Yellowstone och dess universum expanderar dessutom med spinoff, som exempelvis nykomlingen 1883

Produktionen av säsong 5 ska rulla igång i maj 2022 och så gott som alla av kärnskådespelarna förväntas återvända till sina roller. Exakt när en kommande säsong kan komma att ha premiär vet vi inte, men eftersom säsong 4 hade premiär i november, så är vår bästa gissning att Yellowstone är tillbaka någon gång under de sista månaderna av 2022, eventuellt i början av 2023.

LÄS OCKSÅ:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL