Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Yellowstone säsong 5 – detta vet vi

Yellowstone säsong 5 – detta vet vi

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2021

Blir det en säsong 5 av Yellowstone?

"Yellowstone" är serien som går från klarhet till klarhet. Efter varje ny säsong tycks seriens följarskara växa sig allt större och det går inte längre blunda för dess succé. Kommer

Paramount+ flaggskepp tillika moderna westernserie fortsätter att göra stor succé. Den populära serien handlar om en familjen Dutton i Montana, som äger en av USA:s allra största rancher. Livet på familjens ranch är dock inte så stillsamt som man kan tro – det finns många andra som också vill lägga beslag på marken, inklusive ursprungsbefolkningen och byggherrar. I säsong 4 av Yellowstone är familjen Dutton under större hot än någonsin tidigare. En växande lista med fiender gör att det inte går att lita på någon.

Det är Paramount Networks som ligger bakom Yellowstone och du kan som sagt se serien på Paramount+, men tidigare säsonger finns även på C More. Många välkända skådespelare medverkar i serien, som exempelvis Kevin Costner, Wes Bentley, Luke Grimes och Kelly Reilly.

Missa inte vår intervju ovan med Wes Bentley, där han bland annat pratar om den fjärde säsongen av Yellowstone.

När kommer Yellowstone säsong 5?

Paramount har inte officiellt bekräftat att Yellowstone kommer tillbaka med en säsong 5, men det tycks bara vara en tidsfråga innan det händer. Det har viskats om en femte säsong sedan våren 2021, då Cole Hauser (som spelar Rip Wheeler i serien) avslöjade i en intervju att skaparen Tyler Sheridan redan filade på säsong 5. Det har också förekommit en hel del obekräftade rapporter om att inspelningen för en femte säsong har varit igång ett bra tag.

Något som också talar för en fortsättning av Yellowstone är seriens växande framgångar. Det är som sagt allt fler som upptäcker den och det planeras till och med för fler serier i samma universum i form av en prequel och en spinoff.

Det lär med andra ord inte dröja alltför länge innan vi får bekräftat att säsong 5 av Yellowstone är på gång. Exakt när en kommande säsong kan komma att ha premiär vet vi inte, men eftersom säsong 4 hade premiär i november, så är vår bästa gissning att Yellowstone är tillbaka någon gång under de sista månaderna av 2022.

LÄS OCKSÅ: