Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Yellowjackets säsong 2 – handling, premiärdatum

Yellowjackets säsong 2 – handling, premiärdatum

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 januari 2022

Fortsättningen kan komma tidigare än du tror

Paramount+ nya thriller-serie med Christina Ricci och Juliette Lewis har blivit en stor snackis. Därför väntar fansen ivrigt på att det ska komma mer av produktionen framöver. Det här vet vi om Yellowjackets säsong 2 i form av dess premiärdatum och potentiella handling.

Den ljuvligt mystiska och psykologiska thrillern, med bland annat Juliette Lewis och Christina Ricci, handlar om ett lag med väldigt begåvade fotbollsspelare från gymnasiet som överlever en flygkrasch i Ontarios vildmark. Filmtopps redaktör Axel Diedrichs beskriver den som en "light arthouse-tagning på den lättklädda high school-genren", och mycket riktigt är det en fascinerande produktion vi pratar om, som på kort tid blivit väldigt stor. 

Så hur ser det ut med Yellowjackets säsong 2? Här kommer vår statusuppdatering!

Showtime, som producerar serien, har bekräftat att det blir en andra säsong. Likaså har produktionens egna Instagram-konto gått ut med att vi får en fortsättning: 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Yellowjackets on Showtime (@shoyellowjackets)

Handlingen i Yellowjackets säsong 2

Det är givetvis tidigt att spekulera kring en synopsis för den kommande säsongen, men det finns en del hintar om vad som komma skall. Seriens två medskapare Ashley Lyle och Bart Nickerson har berättat för The Hollywood Reporter att det finns stora planer för serien och att fansen inte kan förvänta sig alla svar redan i en andra säsong. Däremot understryker de att Yellowjackets säsong 2 har många hemligheter och många överraskningar. Är Taissa ond? Kommer Jackie tillbaka? Vem kidnappade Natalie? Frågor som dessa kommer däremot den andra säsongen av allt att döma ge oss svar på.

När kommer Yellowjackets säsong 2? Här är så nära ett premiärdatum vi kommer

Det finns ännu inget spikat premiärdatum för när Yellowjackets säsong 2 ska ha premiär, men producenten Gary Levine har gett oss en tydlig hint om det rör sig. Han berättade nyligen följande för tidningen Vulture

– Vi jobbar mot att få till en premiär framåt slutet av 2022. 

Han stärker också Lyle och Nickersons hint om att det kan komma ännu fler säsonger i framtiden, och att han vill se den rulla en säsong om året. 

Premiärdatum kan alltid flytta på sig, särskilt i dessa oförutsägbara tider. Filmtopp håller dig uppdaterad om nyheter kring serien.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL