Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailern till The Offer – serien om Gudfadern

Trailern till The Offer – serien om Gudfadern

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 februari 2022

Miniserie om hur Francis Ford Coppolas mästerverk blev till

Snart är det premiär för Paramount+ nya dramaserie "The Offer", som berättar om hur det såg ut bakom kulisserna på en av tidernas mest berömda filmer, "Gudfadern".

Med tre Oscarsvinster, 100/100 i internationellt kritikersnitt och en andraplats på IMDb:s ranking över tidernas främsta filmer anses Francis Ford Coppolas legendariska maffiadrama Gudfadern från 1972 vara ett av de mest hyllade och viktigaste stycken filmhistoria. Men det var inte utan att strider behövde tas som filmen blev vad den blev. I The Offer får vi följa historien om hur producenten Albert S. Ruddy stod tätt vid Coppolas sida och tog kampen mot filmjätten Paramount för att få igenom avgörande beslut. Inte minst att anlita Al Pacino och Marlon Brando som filmens huvudroller.

Miles Teller som Albert S. Ruddy.
Miles Teller som Albert S. Ruddy. Foto: Paramount+.

Ruddy spelas av Miles Teller (Whiplash) som är den centrala figuren i The Offer. På den gedigna rollistan ser vi även Colin Hanks som en av Paramounts då mest inflytelserika producent Barry LapidusMatthew Goode som filmproducenten Robert Evans och Giovanni Ribisi som Joe Colombo, gangsterbossen som under toden mordhotade Ruddy. Som Francis Ford Coppola ser vi Dan Fogler (The Walking Dead, Fantastiska vidunder och var man hittar dem). Marlon Brando spelas av Justin Chambers, känd från Grey's Anatomy.

Se trailern till "The Offer" här:

"The Offer" har premiär på Paramount+ den 28:e april och består av sammanlagt tio avsnitt.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL