Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nytt på Paramount+ i april 2022

Nytt på Paramount+ i april 2022

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 mars 2022

Flera spännande premiärer på Paramount+ i april.

En av årets största satsningar på Paramount+ hade premiär i mars, när "Halo" äntligen landade på streamingtjänsten. Våren fortsätter nu med ytterligare ett par spännande premiärer. Det kommer inte att krylla av nya originalproduktioner på Paramount+ i april, men det vi har att vänta ser minst sagt lovande ut.

iCarly (säsong 2) – 9 april

Den efterlängtade första säsongen av iCarly blev snabbt en succé på Paramount+ och nu är Carly och hennes vänner tillbaka för ytterligare en säsong. Historien tar vid där den första säsongen slutade: Carly skiftar fokus från romantik och kärlek till vänner och familj, samtidigt som hon jobbar vidare med sin populära webbshow. Spencer och Harper ställs inför egna utmaningar i både karriär och privatliv, medan Freddie måste hantera familjelivet med sin nya flickvän och styvdotter Millicent.

I serien medverkar Miranda Cosgrove som Carly, Jerry Trainor som Spencer, Nathan Kress som Freddie, Laci Mosley som Harper och Jaidyn Triplett som Millicent.

Den nya säsongen av "iCarly" består av 10 avsnitt. De två första släpps den 9 april och därefter släpps ett nytt avsnitt varje vecka på Paramount+.

The First Lady – 18 april

I Vita husets östra flygel har många av historiens viktigaste beslut tagits i det dolda av USA:s karismatiska, komplexa och dynamiska First Ladies. I antologiserien The First Lady berättas historien om tre av dessa unika och gåtfulla kvinnor. Genom sammanflätade berättelser fokuserar serien på Michelle Obama (spelad av Viola Davis), Betty Ford (spelad av Michelle Pfeiffer), och Eleanor Roosevelt (spelad av Gillian Anderson).

The First Lady följer dessa enastående kvinnor på resan mot Washington, hur vistelsen i Vita huset påverkat familjen samt deras privata och politiska liv. Vi får följa dem genom deras största ögonblick, men också se tillbaka på hur allting började.

I serien medverkar även bl.a. Kiefer Sutherland (24) som president Franklin D. Roosevelt, Aaron Eckhart (Wander) som president Gerald Ford och Dakota Fanning (Alienisten) som Susan Elizabeth Ford.

"The First Lady" har premiär den 18 april och består av 10 avsnitt som kommer att släppas veckovis på Paramount+.

The Man Who Fell to Earth – 25 april

Dramaserien "The Man Who Fell to Earth" är inspirerad av Walter Tevis-romanen med samma namn och den ikoniska filmatiseringen från 1976 med David Bowie i huvudrollen. Serien följer en främling (Chiwetel Ejiofor) som anländer till jorden vid en kritisk tid i den mänskliga evolutionen. Med hela mänsklighetens öde i sina händer måste han konfrontera sitt eget förflutna för att avgöra jordens framtid.

Förutom Oscarsnominerade Chiwetel Ejiofor (12 Years as a Slave) medverkar Naomie Harris (Skyfall, Spectre), Jimmi Simpson (Westworld), Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olaleye, Kate Mulgrew, Clarke Peters och Bill Nighy.

"The Man Who Fell to Earth" har premiär den 25 april och består av 10 avsnitt som kommer att släppas veckovis på Paramount+.  

The Offer – 29 april

"The Offer" från Paramount Television Studios är baserad på den Oscarsbelönade® producenten Albert S. Ruddys extraordinära, aldrig tidigare filmatiserade upplevelser från skapandet av filmklassikern Gudfadern. I serien medverkar Miles Teller som Albert S. Ruddy, Matthew Goode som Robert Evans, Juno Temple som Bettye McCartt, Giovanni Ribisi som Joe Colombo, Dan Fogler som Francis Ford Coppola, Burn Gorman som Charles Bluhdorn, Colin Hanks som Barry Lapidus och Patrick Gallo som Mario Puzo.

Den självbiografiska miniserien är skapad och skriven av Michael Tolkin (Escape at Dannemora, The Player), med Nikki Toscano (Hunters) som medförfattare, exekutiv producent och showrunner.

De tre första avsnitten kommer att finnas tillgängliga vid premiären den 29 april. De återstående sju avsnitten släpps sedan veckovis på Paramount+.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL