Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Emily Blunt i filmen A Quiet Place Part 2

Då kommer A Quiet Place 3

  • Paramount+
Jonathan Smeds | Nyhet
17 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
17 februari 2022

Lång väntan på nästa A Quiet Place

"A Quiet Place" har börjat bli en riktig franchise för Paramount. Förutom de två filmerna som släppts arbetas det just nu på en spinoff, och nu har det även bekräftats att "A Quiet Place Part III" är på gång.

Det är inte känt vem som kommer skriva eller regissera den tredje filmen. Däremot är John Krasinski, som låg bakom de två tidigare filmerna och även var den som var först med att berätta premiärdatumet för del tre, en riktig lågoddsare till att få jobbet. 

Sedan tidigare är det klart att en spinoff-film är på väg som ska regisseras av Michael Sarnoski. Han regisserade senast den kritikerrosade filmen Pig. Spinoff-filmen kommer ha premiär 2023 och det är troligt att Paramount inte vill släppa A Quiet Place Part III förrän 2025 för att fokus just nu ligger på arbetet med spinoff-projektet. Detta skulle också kunna förklara varför det tidigare datumet inte stämmer, då det var sagt att den tredje filmen skulle släppas 2023.

A Quiet Place hade premiär 2018 och blev en riktig framgångssaga, både ekonomiskt, hos tittare och bland kritikerna. Även uppföljaren hyllades, och drog in relativt höga biointäkter trots påverkan av pandemin.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL