Pappas pojkar säsong 2 – Detta vet vi

Pappas pojkar säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2020

Sannolikt att humortåget rullar vidare.

Med den första säsongen av "Pappas Pojkar" presenterar sig YouTube-gruppen JLC presenterar i ett större format. Vid sin sida har de Crazy Pictures-profilen Christoffer Nordenrot. Serien finns nu att se på Dplay. Kan vi förvänta oss mer längre fram?

I Dplays komediserie Pappas pojkar måste ett kompisgäng bestående av omogna män lära sig att kliva ut i vuxenlivet på allvar. I rollerna ser vi Lucas SimonssonCarl DemanJonas Fagerström och Christoffer Nordenrot. Serien har lockat stor uppmärksamhet och vi passar därför på redan nu att spekulera i sannolikheten att vi får se Pappas pojkar säsong 2. 

Än så länge har inte Dplay bekräftat att vi får se Pappas pojkar säsong 2. Vanligtvis dröjer det ett par månader efter en premiär för streamingtjänster att komma med besked kring produktioners framtida vara eller icke vara. Men bara några dagar efter premiären känner vi oss trygga med att serien kommer att få förlängt kontrakt. Detta trots det svala mottagandet av kritikerkåren.

MER LÄSNING: 

Recension – Pappas pojkar

Visst är Pappas pojkar motsatsen till vad du kallar en kritikerfavorit. Nej, landets recensenter har inte låtit sig imponeras, men i slutet av dagen är det tittarsiffrorna som talar och där behöver humorgruppen inte vara särskilt orolig. Inte nog med att Dplay marknadsfört serien rikligt; gänget framför kameran tillhör Sveriges skara med mest följda personer på sociala medier och kommer därför alltid att ha en publik – så länge de inte smörjer in sig själva i jordnötssmör och dansar nakna på stan. Äh, förmodligen då med.

Hur som helst framkommer det tydligt på deras respektive instagram-konton att majoriteten av deras fans gillar vad de ser av serien. Likaså påstår bland annat Lucas Simonsson att han aldrig haft så roligt som under inspelningen av den första säsongen, en känsla vi misstänker att han delar med sina kollegor och tillika vänner. 

Något som också talar för att vi får se mer av serien är att den inte är hårt knuten till en särskild situation. Den är snarare en värld full av möjligheter för ännu fler knasiga berättelser där gänget kan bygga vidare på sina karaktärer. Teamet lär inte lida av idébrist på vad man kan göra härnäst.

Så när kan vi förvänta oss att se Pappas pojkar säsong 2?

Om serien förnyas av Dplay kan vi räkna med att de skriver fortsättningen under våren för att sen spela in under sommaren och därefter släppa nya avsnitt till nästa höst. 

Filmtopp håller dig uppdaterad kring seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!