Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Pappas pojkar säsong 2 – Detta vet vi

Pappas pojkar säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2020

Humortåget rullar vidare.

Med den första säsongen av "Pappas Pojkar" presenterar sig YouTube-gruppen JLC presenterar i ett större format. Vid sin sida har de Crazy Pictures-profilen Christoffer Nordenrot. Serien finns nu att se på Discovery+. Kan vi förvänta oss mer längre fram? Svaret är ett rungande ja!

I Discovery+ komediserie Pappas pojkar måste ett kompisgäng bestående av omogna män lära sig att kliva ut i vuxenlivet på allvar. I rollerna ser vi Lucas SimonssonCarl DemanJonas Fagerström och Christoffer Nordenrot. Serien har lockat stor uppmärksamhet och nu kan vi meddelade att vi även kommer att få se Pappas pojkar säsong 2. 

Bara några dagar efter premiären kunde vi känna oss trygga med att serien kommer att få förlängt kontrakt, trots ett svalt mottagande av kritikerkåren. Nu har Discovery+ mycket riktigt bekräftat att vi får se Pappas pojkar säsong 2. 

MER LÄSNING: 

Recension – Pappas pojkar

Stor satsning på serien

Discovery+ har marknadsfört serien rikligt och gänget framför kameran tillhör Sveriges skara med mest följda personer på sociala medier. Därför kommer de alltid att ha en publik – så länge de inte smörjer in sig själva i jordnötssmör och dansar nakna på stan. Eller kanske framförallt då?

Hur som helst framkommer det tydligt på deras respektive Instagram-konton att majoriteten av deras fans gillar vad de sett av Pappas pojkar. Likaså påstår bland annat Lucas Simonsson att han aldrig haft så roligt som under inspelningen av den första säsongen, en känsla vi misstänker att han delar med sina kollegor och tillika vänner. 

Något som också talar om varför vi får se mer av serien är att den inte är hårt knuten till en särskild situation. Den är snarare en värld full av möjligheter för ännu fler knasiga berättelser där gänget kan bygga vidare på sina karaktärer. Teamet lär inte lida av idébrist på vad man kan göra härnäst.

När får vi se Pappas pojkar säsong 2?

Produktionen skrev fortsättningen under våren för att sedan spela in den under sommaren. Premiären för den andra säsongen landar den 26:e november. VI har tjuvkikat och tycker att Pappas pojkar säsong 2 är bättre än den första!

I den kommande säsongen av Pappas pojkar har Herman, Jens, Leo och Mathias flyttat ihop. Men trots det är tillvaron långt ifrån problemfri. För hur går det när man plötsligt ska börja jobba på pappas kontor? Envisas med att fira midsommar med bara grabbarna, som man alltid gjort? Eller om man plötsligt bestämmer sig för att campa när man aldrig varit längre än något kvarter från Avenyn? Ja, de må kämpa för att accepteras som vuxna men motarbetar sig själva genom att strula till det och ordna galna fester. 

Filmtopp håller dig uppdaterad kring seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL