På tv i dag – stenhård action med Denzel Washington

På tv i dag – stenhård action med Denzel Washington

Johan Samuelsson Krantz
25 februari 2024 kl. 06:02

The Equalizer – en actionthriller som blivit en modern klassiker

I "The Equalizer" navigerar Denzel Washington genom en farlig labyrint av korruption och våld för att hålla rättvisans vågskål i balans. Se actionrullen på tv i dag.

"The Equalizer" (2014) som går på TV3 i afton, är en amerikansk actionthriller regisserad av Antoine Fuqua (Training Day). Det är den första delen av The Equalizer-trilogin som är löst baserad på TV-serien med samma namn från 1980-talet. I huvudrollen ser vi Denzel Washington (Training Day). Andra betydande skådespelare inkluderar Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, och Bill Pullman m.fl.

The Equalizer: På tv i dag – stenhård action med Denzel Washington
Foto: United International Pictures.

Actionthrillern The Equalizer – på TV3 i kväll

Handlingen i "The Equalizer" kretsar kring Robert McCall, en före detta marinkårssoldat och underrättelseagent som lever ett tillbakadraget liv i Boston. Han arbetar på en järnaffär och försöker leva i enkelhet. Men när han ser den unga prostituerad flickan Teri misshandlas av hennes hallick, tar han saken i egna händer.

När Teri senare hamnar på sjukhuset efter att ha blivit brutalt misshandlad, bestämmer sig McCall för att ge sig in i en blodig kamp mot den ryska maffian för att hämnas och skydda henne. Hans agerande väcker dock uppmärksamhet från maffians högsta kretsar och hotar att dra in honom i en farlig konflikt. Med skicklighet, strategi och brutalitet bekämpar McCall de onda krafterna och kämpar för rättvisa och säkerhet för dem som inte kan försvara sig själva.

Missa inte denna adrenalinstinna actionthriller på TV3 i kväll klockan 21.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL