På tv i kväll – bortglömd komedi med Paul Rudd och "McLovin"

På tv i kväll – bortglömd komedi med Paul Rudd och "McLovin"

Emil Oscar Rasmussen
13 februari 2024 kl. 06:02
ANNONS
ANNONS

Se den skruvade komedi Role Models på tv i dag

Den lika stjärnspäckade som skruvade komedin "Role Models" visas på tv i kväll. Ta chansen att se Paul Rudd, Elizabeth Banks och Christopher Mintz-Plasse m.fl. i denna något bortglömda film.

Komedifilmen "Role Models" (2008) är en något bortglömd historia – trots sin imponerande skådespelarensemble. Huvudrollerna gör av storstjärnan Paul Rudd och den ikoniske American Pie-skådespelaren Seann William Scott.

På tal om ikoniska skådespelare i komedier, så medverkar även Christopher Mintz-Plasse en betydande roll i filmen. Låter namnet inte bekant? Då kanske du känner honom mer vid namnet Fogell, eller "McLovin", från filmen Supersugen (2007). I filmen medverkar dessutom en rad andra välkända skådisar, såsom Elizabeth Banks, Jane Lynch, Ken Jeong och Ken Marino m.fl.

På tv i kväll – bortglömd komedi med Paul Rudd och "McLovin"
Christopher Mintz-Plasse i "Role Models" (2008). Foto: Universal Pictures.

Missa inte Role Models på Kanal 9 i kväll

Har du inte sett komedin som lyckas glida aningen under radarn, trots de många välkända skådespelarna i filmen, har du chansen att göra det på tv i kväll, efter att Kanal 9 satt filmen på tablån.

Handlingen i Role Models kretsar kring Danny (Paul Rudd) och Wheeler (Seann William Scott), två män som jobbar som energidrycksförsäljare. När de hamnar i bråk med en trafikpolis och råkar förstöra företagsbilen till följd av det, hamnar de i rätten. Där döms duon, som tvingas välja mellan att sitta av tid i fängelse eller ta sig an 150 timmars samhällstjänst som mentorer för behövande barn. Danny och Wheeler väljer det sistnämnda alternativet – men tvingas jobba i uppförsbacke på grund av sina omogna personligheter.

"Role Models" visas på Kanal 9 i kväll klockan 22.00.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL