Viktor Bergström om Julias oväntade replik i Farmen: nu är det 1-1

Viktor Bergström om Julias oväntade replik i Farmen: "nu är det 1-1"

Moa  Andersson
23 januari 2023 kl. 12:01

Viktor Bergströms stora överraskning i "Farmen" 2023

Ett oväntat besked inleder den nya veckan på "Farmen 2023" och det är något som rubbar planer och sätter självförtroenden i gungning. Så gick det till när Julia Joelsson Boänges under måndagen kastade omkull Viktor Bergström.

För några av deltagarna beskriver ordet oväntat dagens avsnitt av Farmen 2023. Ny storbonde ska väljas och Viktor Bergström och Eddie Gecer är helt säkra på vem som kommer att bli vald.

Viktor kommer bli storbonde och jag hugger av min syrianska arm om det inte blir han, säger Eddie.

Anna Brolin, som är programledare, frågar hur Viktor tycker att det märks att Julia Joelsson Boänges inte längre befinner sig på gården efter föregående dags händelserika utslagstävling där hon var tvungen att lämna Farmen. Han förklarar då att han inte saknar henne men att hon var en go tjej. Viktor berättar vidare att hon var enormt svartsjuk och att han ständigt var iakttagen när hon befann sig på gården. Anna betonar då att Viktor sagt att han faktiskt sagt att han helst ville att Julia skulle komma tillbaka. 

Jo, visst sa jag det, men nu när jag vaknat upp och hunnit tänka och känna efter lite så står jag för det jag säger, berättar Viktor. 

Viktor Bergström om Julias oväntade replik i Farmen: "nu är det 1-1"
Foto: TV4 och C More.

Viktor Bergström efter Julias oväntade replik mot honom i Farmen: "nu är det 1-1"

Viktor är övertygad om att planerna i pakten med Eddie och Tova Andersson ska gå igenom smärtfritt när ny storbonde ska väljas och att Julia har valt honom.

Jag tror att hon väljer mig, jag är väl Farmens nya bachelor, och hon är ju otroligt betuttad i mig så jag tror det kommer falla på mig, säger Viktor. 

Deltagarna får ett brev från Julia som förklarar vem den nya storbonden är. Där får de veta att Karin Kollberg, 38, blir ny storbonde och att hon vill att tjejerna ska hålla ihop. "Jag tror på er", skriver Julia i brevet och Viktor blir minst sagt chockad. 

Antingen vill Julia få hem mig för att hon tror att vi ska ses, men där sköt hon sig själv i foten. Jag kommer inte träffa henne och det skulle jag inte göra innan heller, men nu är det definitivt spik att vi inte ses mer. Jag lurade henne och hon lurade mig, nu är det 1-1, säger Viktor. 

Viktor Bergström om Julias oväntade replik i Farmen: "nu är det 1-1"
Foto: TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL