Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bianca Ingrosso i Talang, Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Officiellt: därför lämnar Bianca Ingrosso Talang

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 mars 2022

"Vem vet, jag kanske kommer tillbaka"

Nu står det klart att Bianca Ingrosso lämnar TV4:s succéprogram "Talang". Detta bekräftat stjärnan själv i en hälsning på Instagram.

Efter fem år som jurymedlem lämnar den 27-åriga mediaprofilen, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso TalangTV4. Detta bekräftar hon själv på programmets Instagram-sida. 

– Hej älskade ni, Bianca här! Jag kommer komma med lite tråkiga nyheter nu. Det är nämligen så att det här är min sista säsong med Talang.

När Ingrosso ska förklara varför hon lämnar programmet håller hon det kortfattat. 

– Jag har valt att fokusera på annat på grund av tidsbrist. 

Hon avslutar sin hälsning med att tacka av produktionen och dess hängivna tittare:

– Det här har varit otroliga år. Det har varit en ära att få sitta med den här fantastiska juryn, att få träffa alla otroliga talanger och vara en del av det här magiska programmet. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka. Men det här blir mina sista avsnitt nu.  

Se hela Biancas hälsning på Instagram här:

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Talang (@tv4talang)

Ikväll klockan 20:00 är det dags för den andra semifinalen i "Talang" 2022. Den visas på TV4 och TV4 Play

Bianca Ingrosso ska fronta nytt TV-program på discovery+

Att Bianca Ingrosso lämnar Talang kommer kanske inte som en större överraskning. I december kunde vi meddela att hon även lämnat Wahlgrens värld som hon länge var trogen. Anledningen då var för att fronta ett nytt program som kommer till discovery+ som står bakom Wahlgrens värld. Vi förstår också att hennes framgångsrika sminkbolag Caia, som enligt uppgifter av Expressen värderas till över 1,2 miljarder kronor, tar upp mycket energi och engagemang. 

Kanske kommer Ingrossos nya program att ge oss en närmare inblick i de projekt hon arbetat med på senare tid, och likaså vad hon planerar att göra här framöver.

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL