Bianca svarar på kritiken om julkalendern

Bianca svarar på kritiken om julkalendern

Filmtopp
30 oktober 2021 kl. 13:42

"Det här blev mer än vad jag kan hantera."

Efter ett par dagars radiotystnad bemöter nu Bianca Ingrosso den masskritik som riktats mot den julkalender som hon frontar.

Superinfluencern Bianca Ingrossos och sminkföretaget CAIA Cosmetics julkalender med skönhetsprodukter sålde hela rubbet, närmare bestämt 20 000 exemplar, på mindre än en timme. Priset per julkalender var då 1795 kronor, vilket ledde till en totalförsäljning på 36 miljoner kronor, rapporterar Ehandel. Men efter att ha öppnat kalendern menar många köpare att priset som satts är alldeles för högt.

I ett alldeles nytt klipp på hennes Instagram-konto försvarar Bianca prissättningen av julkalendern och menar att det är tråkigt att CAIA:s kunder reagerat så pass negativt.

"Ingen har hittat på ett pris"

Bianca Ingrosso svarar på kritiken om julkalendern
Foto: Instagram.

– Det blev väldigt stort det här. Mer än vad lilla jag kan ta hand om. Jag behövde två dagar till att bara stänga av. Däremot vill jag säga att ingen har hittat på ett pris. Det julkalendern är värd och det pris som satts bygger på en analys av vad produkterna är värda.

Bianca fortsätter:

– Personligen älskar jag fortfarande den här julkalendern. Personligen tycker jag fortfarande att den är bra. Jag vet att den är värd det vi sagt att den är värd om man sträcker ut på det. Man får en necessär värd fyrahundra kronor och två setting sprays i den sista luckan. Det är också limited edition, custom made design och samma formel vi använt innan. Ingen har lurat er.

Hon berättar också om hur kritiken påverkat hennes mående och understryker att varken hon eller företaget CAIA Cosmetics som ligger bakom kalendern velat blåsa någon:

– Jag blir så ledsen att så många tror att jag på riktigt har lurat er. Att tro att ens någon på Caia har lurat våra fantastiska kunder. Det är jättetråkigt att en del inte uppskattar julkalenderns innehåll och att vissa tycker att den skulle haft fler produkter och varit större. 

"Vi har gjort vårt absolut bästa."

– Jag önskar att ni öppnar produkterna med mig den första december. Den är ju till för att vi ska öppna den lucka efter lucka. Det sa jag absolut inte för att lura er så att ni inte får någon bytesrätt, utan det var en idé vi hade. Jag har sett massa artiklar om att det skulle ha varit ett smart drag av mig. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla som är besvikna på innehållet. Vi har gjort vårt absolut bästa. 

Bianca avrundar hoppfullt: 

– Jag hoppas att vi alla kan sluta sprida hat och ge konstruktiv kritik. Och så hoppas jag att ni alla inte önskar mig misslyckande nu. 

Bianca Ingrosso är just nu aktuell med säsong 10 av serien "Wahlgrens värld" där vi får följa med bakom kulisserna i hennes och mamman Pernillas liv. Den streamas på Discovery+.

MER LÄSNING: TV och Reality på Filmtopp

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL