Officiella trailern till nya Utvandrarna är här

Officiella trailern till nya Utvandrarna är här

Filmtopp
07 oktober 2021 kl. 15:10
ANNONS
ANNONS

Biopremiär 25 december.

I jul är det dags för en av de största svenska biopremiärerna på flera år. Nu har den officiella trailern landat till nya Utvandrarna med Gustaf Skarsgård, Tove Lo och Lisa Carlehed i huvudrollerna.

MER LÄSNING:

Baserad på Vilhelm Mobergs legendariska roman Utvandrarna, om en svensk familjs utvandring på mitten av 1800-talet, kommer Erik Poppes filmatisering. Denna påkostade remake må berätta samma huvudsakliga historia som Jan Troells film från 1971 gör, men den här gången berättas den genom Karl-Oskars bättre hälft Kristinas ögon. Nu kan vi se den officiella trailern till filmen som frontas av Gustaf Skarsgård, Tove Lo och Lisa Carlehed.

Se trailern till nya Utvandrarna här:

Vilhelm Mobergs älskade romanserie har fångat den svenska publiken i årtionden. När berättelsen nu filmatiserats på nytt har fyra böcker blivit till ett storslaget äventyr. Trots att historien om Kristina och Karl Oskar utspelar sig på mitten av 1800-talet, finns många likheter mellan deras resa och den flykt som människor världen över fortfarande ställs inför. 

I filmen och den nysläppta huvudtrailern får publiken även se Utvandrarna ur ett nytt perspektiv. I Erik Poppes regi har Kristina fått ta mer plats. I jakten på ett nytt och bättre liv är det till stor del Kristinas val och känslor som skildras. 

— Med min skildring av Utvandrarna vill jag genom Kristinas ögon återge hennes och Karl Oskars kärlek och kamp för ett bättre liv. Hur långt är man villig att gå för att rädda sina barn? För att skapa sig en plats och ett hem i den här världen. Det mod som följde dem, som flyktningar, på den storslagna och dramatiska resan från Småland och över Atlanten till Minnesota. Det är en tidlös och ständigt aktuell berättelse om vilka vi är, vart vi kommer ifrån och vad vi söker efter i livet, säger regissör Erik Poppe.

Filmen har svensk biopremiär 25 december. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL