Dustin Hoffman klar för Francis Ford Coppolas storfilm Megalopolis

Dustin Hoffman klar för Francis Ford Coppolas storfilm Megalopolis

07 oktober 2022 kl. 07:10

Nu har regissören hittat alla sina skådespelare

Med Dustin Hoffman ombord har Francis Ford Coppola nu spikat hela rollistan till hans kommande storfilm "Megalopolis", som han velat göra i över fyrtio år.

Gudfadern-regissören Francis Ford Coppola arbetar nu för fullt på vad som länge sagts ska bli hans största mästerverk: MegalopolisDeadline rapporterar att Oscarsbelönade Dustin Hoffman är klar för att medverka och att Coppola med det sagt hittat alla sina skådespelare till filmen.

Megalopolis handlar om en man som efter en förödande katastrof vill återuppbygga New York från grunden och denna gång som en utopi. Det är Coppola själv som ligger bakom storyn och själva manuset till filmen.

I den kommande filmen har nu Dustin Hoffman, Isabelle Kusman, D.B Sweeney och Bailey Ives alla blivit klara för varsin roll. De kommer att jobba med en hel drös stora skådespelare så som Adam Driver, Forest Whitaker, Jon Voight, Shia LaBeouf och Grace Vanderwaal samt Jason Schwartzman och Tala Shire, som båda är släkt med Coppola. 

Filmen kommer även att finansieras av Coppola själv och uppges ha en budget mellan 100-120 miljoner dollar. Anledningen lär vara att Coppola vill ha så fria tyglar som möjligt när han nu ska förverkliga sitt stora drömprojekt. Inspelningen kommer att dra igång i Georgien denna höst.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL