Nya pakten i Farmen: Planen är att skicka hem Christoffer

Nya pakten i Farmen: "Planen är att skicka hem Christoffer"

Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:02 | Publicerad 21 februari 2023 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

Alla enade om att plocka ut Christoffer

Tisdagens avsnitt av "Farmen" 2023 var ett av de lugnare på länge. Men på slutet framkom det en ny plan som går ut på att skicka hem Christoffer Hammarlöf.

Årets upplaga av Farmen har flera gånger beskrivits som en av de mest händelserika och dramatiska på länge. Därför var det säkerligen skönt för tittarna att få andas ut under den större delen av tisdagens avsnitt, där Tora Brandströms andra dag som storbonde var avsevärt harmonisk. Men avsnittet skulle ta något av en vändning framåt slutet när Sebastian Västerlund avslöjade gängets plan på att ta ut Christoffer Hammarlöf.

Nya pakten i Farmen: "Planen är att skicka hem Christoffer"
Sebastian Västerlund i "Farmen" 2023. Foto: TV4 / C More.

Sebastian Västerlund om Christoffer Hammarlöf i Farmen: "Planen är att skicka hem honom"

Det råder inga tvivel om att gruppen som nu är på gården hade trivts väldigt bra i varandras sällskap – om det inte vore för Christoffers närvaro, som alla tycks störa sig på. Därför har samtliga av de andra deltagarna nu gått ihop sig med en plan på hur de ska få ut honom.

– Under tiden jag är på Torpet ska Christoffer bli förstakämpe. Alla vi har pratat med Tora om detta, hon gillar inte heller Christoffers personlighet och stör sig väldigt mycket på den, även hans sett att vara i arbeten, sade Sebastian Västerlund till tittarna.

Nya pakten i Farmen: "Planen är att skicka hem Christoffer"
Christoffer Hammarlöf och Eddie Gecer i "Farmen" 2023. Foto: TV4 / C More.

I nästa avsnitt ska Tora fatta sina beslut om vem som blir förstakämpe, och vilka som ska skickas till Torpet för chans på amuletter. Du följer "Farmen" 2023 på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL