Eddie i Farmen om sitt spelmissbruk: “Har eskalerat i kärlek och glädje"

Eddie i Farmen om sitt spelmissbruk: “Har eskalerat i kärlek och glädje"

Moa  Andersson
14 februari 2023 kl. 08:02

Eddie Gecer pratar ut om sitt spelmissbruk

Eddie Gecer i "Farmen" 2023 har under sitt liv brottats med ett spelmissbruk som lett till att han förlorat familj. I dagens avsnitt pratar han ut om missbruket.

Eddie Gecer, 46, från Västerås har under årets säsong av Farmen varit öppen om sitt tidigare spelmissbruk och gjort det tydligt att han befinner sig på gården av en anledning, för att få träffa kossorna.

– Anledningen varför jag är här på farmen är för kossorna, nötkreatur. Jag vill lära känna dem för de har gjort mycket i mitt liv. De har i princip räddat mitt liv, säger han.

Eddie i Farmen om sitt spelmissbruk: “Har eskalerat i kärlek och glädje"
Eddie Gecer med kossorna. Foto: TV4 / C More.

"Det bästa som hänt mig efter mina barn"

Eddie menar att fram till 2016 hade han ett "ganska grovt spelmissbruk". Han berättar att han förlorade familj och att de tillslut var tvungna att gå isär. 

– Jag var arbetslös och sedan dök det upp en möjlighet som var att jag skulle hjälpa min svåger. Jag skulle hjälpa honom i ett nytt restaurangkoncept där vi skulle sälja hamburgare, förklarar han.

Han sa då till sin svåger att "okej, jag kommer och hjälper dig i två veckor". Men det stannade inte där, han var nämligen kvar månaden ut och sedan började han tycka att det var kul, på riktigt.

– Sedan sa jag “nej men det du vad vi gör, vi gör något stort av det här”. Så jag blev kvar där och det är det bästa som har hänt mig, efter mina barn.

Detta resulterade i att han kom ifrån spelmissbruket och då bestämde sig för att sluta ljuga. Han berättar att från den dagen har det bara eskalerat i glädje, kärlek och hela den biten.

"Farmen" 2023 ser du på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL