Godzilla vs. Kong (2021).

Nya Godzilla vs Kong filmen har fått sin titel

14 november 2022 kl. 10:11

Den här gången parar jättarna ihop sig igen

Efter "Godzilla vs. Kong" ska bjässarna snart dundra ner på bioduken igen. Den nya filmen som även den görs av Adam Wingard har nu fått sin titel avslöjad: "Godzilla and Kong".

Vi har nu fått en uppdatering av den kommande mosterfilmen som fått titeln Godzilla and Kong. Den avslöjades i samband med de första bilderna från produktionen, som visar upp en hel del merch kopplad till filmen.  

I den kommande uppföljaren Godzilla and Kong gaddar den gigantiska ödlan och apan ihop sig för att bemöta ett tredje kolossalt monster som gömmer sig i vår värld. Filmen kommer även att djupdyka i Godzilla och Kongs ursprung, samt utforska vidare Skull Island. Personen som håller i tyglarna är Adam Wingard som tidigare jobbat med monsterna på Godzilla vs. Kong. Den fick ett ljummet mottagande med 6.3/10 i betyg på IMDb och ett internationellt kritikersnitt på 59/100 enligt Metacritics. Däremot sålde filmen otroligt bra med biljetter världen över. Den drog in hela 470 miljoner dollar utifrån en budget på 200 miljoner dollar.

När produktionen avslöjade titeln gjorde de det på merch som kepsar, hattar, tröjor och affischer. Att titlar på filmer avslöjas på det här viset är förekommande inom Hollywood.

Filmen förväntas att ha sin biopremiär den 15 mars 2024.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL