Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hathaway och Hayek spelar mot varandra i kommande Netflix-film

Hathaway och Hayek spelar mot varandra i kommande Netflix-film

  • Netflix
Kristian Andersson | Nyhet
10 november 2022
Kristian Andersson | Nyhet
10 november 2022

Anne Hathaway och Salma Hayek klara för Netflix-film

Senaste filmen vi fick se baserad på Kōtarō Isaka böcker var "Bullet Train" med Brad Pitt, och nu kommer ännu en film sprungen ur författarens verk. Det är "Seesaw Monster" som ska bli film på Netflix – och två tunga namn är klara för huvudrollerna.

Det är Netflix som köpt upp rättigheterna till den japanska författaren Kōtarō Isakas mysterieroman Seesaw Monster och manusförfattaren Olivia Milch har anlitats för att adaptera boken till manus. Milch är sedan tidigare känd för att ha skrivit manus till bl.a. Oceans 8.

I filmen kommer vi få se åtminstone två stora skådespelarnamn: Anne Hathaway och Salma Hayek är båda anknutna till projektet som skådespelare och producenter. Vem som kommer att regissera filmen framgår inte i nyheten om projektet från The Hollywood Reporter.

Det här blir den Isaka-romanen som filmatiseras på kort tid. Tidigare i år hade Bullet Train, baserad på boken Maria Beetle, premiär, med skådespelare som Brad Pitt, Brian Tyree Henry och Joey King m.fl.

Vad Seesaw Monster-filmen kommer handla om känner vi inte till i nuläget, men Netflix har annonserat filmen som en actionkomedi och handlingen i boken kretsar till stora delar kring en dispyt mellan en hustru och hennes svärmor.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL