Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nya filmer och tv-serier på Paramount+ i juni

Nya filmer och tv-serier på Paramount+ i juni

Matilda Lindblom | Nyhet
27 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
27 maj 2021

Solstrålarna i juni.

Bland Paramount+ premiärer i juni finns något för alla smaker – både på filmsidan och på tv-seriefronten. Nedan listar vi höjdpunkterna som du har att se fram emot.

Nya filmer på Paramount+ i juni.

MER LÄSNING:
Bästa filmerna på Paramount+

Come Away (1 juni)

Angelina Jolie och David Oyelowo i Come Away. Foto: Paramount+

I rollerna: David Oyelowo, Michael Caine, Angelina Jolie m.fl.

Peter och Alice tvingas rädda sina föräldrar från sorgen när deras äldsta bror dör. Med det måste de också välja mellan hemmet och sin fantasivärld som tar dem till Neverland och Wonderland för att drömma sig bort från problemen därhemma. 

Summerland (1 juni)

Summerland. Foto: Paramount+

I rollerna: Gemma Arterton, Penelope Wilton m.fl.

"Summerland" handlar om en engelsk kvinna under andra världskriget som öppnar sitt hem och hjärta för en man som flytt, efter att hon inledningsvis inte varit så positivt inställd till honom. Detta är en rörande historia om kärlek och vänskap. 

Taken 1, 2 & 3 (1 juni)

Taken. Foto: Paramount+

I rollerna: Liam Neeson, Maggie Grace m.fl. 

De populära Taken-filmerna som gjorde Liam Neeson till en action-hjälte kommer till Paramount+ den första juni. En ny publik få ta del av special agenten Bryan Mills och hans fight-skills som kommer väl till hands i alla tre filmerna där han slåss mot bovar. 

Spell (1 juni)

Spell
Spell. Foto: Paramount+

I rollerna: Omari Hardwick, Loretta Devine m.fl.

En skräckfilm om en man och hans familj som landar i Appalacherna och pappan vaknar upp hos en hoodoo-galen kvinna. Han försöker desperat fly från henne så att han kan rädda sin familj som hoodoo-kvinnan vill offra i en ritual under en blodmåne. 

Official Secrets (1 juni)

Official Secrets. Foto: Paramount+

I rollerna: Keira Knightley, Matt Smith m.fl.

"Official Secrets" är en thriller som baseras på en sann historia om en visselblåsare som läkte information till pressen om en illegal spion operation i USA. Operationen var designad att bli startskottet för att UN:s säkerhetsavdelning skulle tillåta invasionen av Irak 2003. 

Tom Cruise – fyra filmer:

1. War of the Worlds (7 juni)
2. Minority Report (14 juni)
3. Jack Reacher (21 juni)
4. Jack Reacher: Never Go Back (28 juni)

Nya Tv-serier på Paramount+ i juni

MER LÄSNING:
Bästa serierna på Paramount+

The Hills New Beginnings (26 maj – nytt avsnitt varje onsdag)

The Hills New Beginnings. Foto: Paramount+

I rollerna: Heidi Pratt, Spencer Pratt m.fl. 

Den populära realityserien The Hills New Beginnings återvänder med sin andra säsong där vännerna återförenas när pandemirestriktionerna börjar lätta i Kalifornien. Gänget ger sig återigen ut för att tackla romanser, arbetslivet och andra vardagliga bekymmer. 

From Cradle to Stage (11 juni – nytt avsnitt varje fredag)

From Cradle to Stage. Foto: Paramount+

I rollerna: Pharrell Williams, Miranda Lambert m.fl. 

"From Cradle to Stage" är en lättsam men rörande dokumentärserie som är inspirerad av en bok av Virginia Hanlon Grohl. I serien talar mammor till en del stora superstjärnor ut. Några av de medverkande kända stjärnorna är bland andra Pharrell Williams, Miranda Lambert och Brandi Carlile

Flatbush Misdemeanors (1 juni – nytt avsnitt varje tisdag)

Flatbush Misdemeanors. Foto: Paramount+

I rollerna: Dan Pearlman, Kevin Iso m.fl.

"Flatbush Misdemeanors" är en rå komediserie som handlar om de klantiga stadspojkarna Dan och Kevin som försöker ta sig fram bland konkurrensen och sina nya liv i staden de nyss flyttat till Flatbush som ligger i Brooklyn. Serien beskrivs som djärv och smart och det är de skådespelande komikerna Dan Pearlman och Kevin Iso själva som skapat serien.  

R (1 juni)

R
Foto: Paramount+

I rollerna: Marco de la O, Valeria Vera m.fl.

Ett drama om en man i medelåldern som får reda på att han har en dödlig sjukdom och har inte många månader kvar att leva. Därför tänker han att han inte ska bekymra sig om någonting och lever fullt ut tills han råkar döda ett mäktigt monster bara för att få reda på att han inte alls kommer att dö. Hans diagnos var ett resultat av ett slarvfel. 

Penny Dreadful: City of Angels (27 juni)

Penny Dreadful: City of Angels. Foto: Paramount+

I rollerna: Natalie Dormer, Daniel Zovatto m.fl. 

Ett otäckt mord chockar änglarnas stad Los Angeles 1938 och poliserna Tiago Vega och Lewis Michener dras in i en utredning som visar stadens tragiska historia. Samtidigt har poliserna egna problem speciellt Tiago eftersom starka krafter hotar att splittra hennes familj. Penny Dreadful: City of Angels är en spin-off från Penny Dreadful som utspelade sig i London.  

Frasier (1 juni – 11 säsonger)

Frasier. Foto: Paramount+

I rollerna: Kelsey Grammer, Jane Leeves m.fl.

Den välkända gamla serien Frasier kommer också till Paramount+ den första juni. Serien handlar om läkaren Frasier Crane som flyttar tillbaka till sin hemstad Seattle. Där han flyttar in hos sin pappa och börjar jobba som en radiopsykolog. Eftersom serien är en spin-off av Cheers där Kelsey Grammer också medverkade som Crane gör det karaktären till en av de mest långlivade rollerna i amerikansk tv-historia. 

Secrets of the Royals (1 juni)

Secrets of the Royals. Foto: Paramount+

"Secrets of the Royals: Inside the Crown" är en lättsam dokumentär som ger en inblick i det brittiska kungahuset. Där hemligheter om den unika kungliga världen kommer fram, men ur en historisk vinkel. Dokumentären låter tittarna följa med in i det lyxiga palatset på ett virussäkert avstånd där de får ta del av den kungliga historien, vackra smycken och traditioner.

VIDARE LÄSNING:
Första intrycket av Paramount+

 

 

 

NÄSTA ARTIKEL