Nya BritBox serier 2023 – hela listan

Nya BritBox serier 2023 – hela listan

Filmtopp
22 december 2022 kl. 16:12

Streamingtjänsten presenterar årets kommande titlar

Nu när vi kliver in på det nya är det dags att samla vad vi har framför oss på streamingfronten. Här hittar du alla nya BritBox serier 2023. Allt eftersom presenteras även de olika titlarnas premiärdatum.

Nya BritBox serier 2023 – hela listan
Foto: BritBox.

The Confessions of Frannie Langton

Baserad på Sara Collins prisbelönta roman med samma namn, utspelar sig The Confessions of Frannie Langton i ett georgiskt London. Den följer Frannies resa från ett jamaicansk plantage till den berömda vetenskapsmannen George Benhams storslagna herrgård i Mayfair och hans vackra fru, Madame Marguerite Benham. Men när saker och ting går sett där blir Frannie huvudmisstänkt för ett dubbelmord.

Nya BritBox serier 2023 – hela listan
Bland nya serier på BritBox 2023 hittar vi spinoffen på populära "Mord i paradiset". Foto: BBC.

Beyond Paradise 

Bland nya serier på BritBox 2023 får vi se en spinoff på den mycket populära kriminalaren Mord i paradiset, vars tio säsonger alla finns att se på streamingtjänsten. I nya satsningen Beyond Paradise med Kris Marshall, Sally Bretton och Dylan Llewellyn och flera, har Humphrey lämnat paradiset och letat efter ett lugnare liv. Han har därför tagit ett jobb som kriminalinspektör i sin fästmö Marthas hemstad. Men med den höga brottsligheten kanske saker och ting inte blir så stilla trots allt.

Foto: BBC.

The Cleaner (säsong 2)

Under 2023 får vi fortsättningen på den blodiga dramakomedin The Cleaner. Det innebär även återkomsten för Paul "Wicky" Wickstead, en medelålders städare på brottsplatser som torkar upp efter grymma mord och dödsfall. För honom är ett blodbad och en tur ner på krogen vardag. Förvänta dig en rad nya gäststjärnor och många skratt i denna sitcom med en makaber twist.

Nya BritBox serier 2023 – hela listan
Jason Isaacs som Lucius Malfoy. Foto: Warner Bros.

Archie

Cary Grant (som tidigare hette Archibald Alexander Leach) var utan tvekan en av Hollywoods största stjärnor, men hans mjuka yttre maskerade ett inre mörker. Archie berättar historien om skådespelarens skakiga barndom i Bristol och utforskar hur extrem fattigdom, hans fars äktenskapsbrott och förlusten av hans äldre bror slet isär hans familj. 

Archie är ett drama i fyra delar av den BAFTA-belönade manusförfattaren Jeff Pope (Stan & Ollie, The Lost King). I titelrollen ser vi Jason Isaacs (Harry Potter, Peter Pan), och bredvid honom Harriet Walter (Succession, Ted Lasso, Killing Eve) och Laura Aikman (Gavin och Stacey).

Sister Boniface Mysteries andra säsong bland nya serier på Britbox 2023
Foto: BritBox.

Sister Boniface Mysteries (säsong 2) 

Snart är det dags att återvända till The Father Brown-spinoffen Sister Boniface Mysteries som utspelar sig i England på 1960-talet, med Lorna Watson tillbaka i rollen som den modiga nunnan som på deltid kör moped, och är vinmakare och kriminaltekniker på deltid. Här får vi följa med när hon lämnar St Vincents kloster när hon ger sig i kast med en rad nya kriminaltekniska undersökningar. Förutom Watson återvänder även Max Brown (Downton Abbey, The Tudors), Amanda Raison (Spooks) och Jerry Iwu (Sex Education).

Three Little Birds

Nästa nya serie på BritBox 2023 är Three Little Birds som följer de två systrarna Leah och Chantrelle samt deras bekanta som hoppar på en ångbåt från Saint Ann Parish i Jamaica till Storbritannien där de sen tar sig vidare till Notting Hill innan de flyttar till Midlands.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL