Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bobs Burger

Ny trailer till The Bob's Burger Movie

David Forssell | Nyhet
07 april 2022
David Forssell | Nyhet
07 april 2022

I'm lovin it, eller...?

När är det inte tillfälle för lite skräpmat? Eller skräpfilm också för den delen. Nu har ytterligare en trailer släppts för Bob's Burger Movie, så hugg in!

Tecknad film är ju alltid kul, inte sant? Lite hamburgare till det och mysfaktorn är total. Så, en film som både är tecknad och innehåller burgare borde vara en kanonkombo. Nu har en ny trailer lanserats på filmen The Bob's Burgers Movie som innehålla samtliga dessa  ingredienser. 

I The Bob's Burgers Movie får vi följa familjen Belcher som äger en hamburgerrestaurang. Plötsligt skapas ett stort slukhål utanför entrén till byggnaden, vilket ställer till det för familjens affärer. Kommer hela sommarsäsongen bli förstörd? Samtidigt som detta sker blir barnen i familjen plötsligt upptagna med att lösa ett mysterium, som på något sätt kan rädda restaurangen från den annalkande katastrofen.

Det verkar som att vi har en rolig film att vänta oss! 

Se trailern här:

Har The Simpsons fått en farlig utmanare?

Filmen bygger på sitcom-serien Bobs Burgers som hade premiär år 2011 och sedan dess genererat 12 säsonger. Serien har sedan dess vunnit bland annat en Primtime Emmy för bästa tecknade serie.

För oss som vuxit upp med The Simpsons tycks denna film vara något i samma riktning. Kanske ser vi en ordentlig utmanare till de gula figurerna från Springfield i Bob's Burgers.

Bob's Burger - familjen samlad. Foto: 20th Century Fox.

Premiär: 27 maj på bio.

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL