Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Paws of Fury - Jimbo och Hank

Ny trailer för Paws of Fury: The Legend of Hank

David Forssell | Nyhet
13 april 2022
David Forssell | Nyhet
13 april 2022

Hundar, katter och samurajer i ny tecknad film

Inte bara människor kan vara samurajer - se när katter och hundar visar var skåpet ska så.

I går släppte Paramount Pictures trailern för den animerade filmen Paws of Fury: The Legend of Hank, en actionfylld film med premiär nu i sommar. Det vi vet om filmen hittills är att den handlar om Hank, en hund med drömmar om att bli samuraj.

Hund går i samurajskola hos katter

Hanks samurajdrömmar har sin grund i den tuffa tillvaro han levt i hembyn; ständigt hånad och retad av de andra hundarna finner han ingen annan utväg än att byta bana. För att nå sitt mål beger han sig därför till en avlägsen kattby och går där i lära hos samurajkatten Jimbo, en sträng och bestämd mästare. Men resan till att bli en fullblodad samurajkrigare är allt annat än en dans på röda rosor. 

Se trailern här: 

Bland rösterna ser vi en bekant skara skådespelare: Michael Cera gör rösten som Hank, Samuel L. Jackson gör Jimbo, Mel Brooks gör Shogun och Michelle Yeoh lånar ut sin stämma åt karaktären Yuki

Paws of Fury: The Legend of Hank ser ut att lova underhållning i samma klass som de animerade filmerna Kung Fu Panda. Hur filmen levererar får vi veta till premiären den 15 juli i sommar. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL