Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Läcker poster till Brad Pitt och Sandra Bullocks Bullet Train

Läcker poster till Brad Pitt och Sandra Bullocks Bullet Train

Kristian Andersson | Nyhet
23 juli 2022
Kristian Andersson | Nyhet
23 juli 2022

Ny poster till kommande Bullet Train

Brad Pitt eller lönnmördaren "Nyckelpigan" landar snart på Svenska biografer. Vi får även se Sandra Bullock i huvudrollen och hon går under smeknamnet Maria Beetle.

Brad Pitts kommande storfilm Bullet Train har premiär den 5 augusti och nu har det landat en ny poster för att väcka vårt intresse. Filmen är regisserad av ingen mindre än David Leitch, som ligger bakom Deadpool 2 och producerat John Wick och Hobbs & Shaw – vi pratar alltså om en person med ganska mycket kött på benen när det kommer till actionhumor.

Brad Pitt
Brad Pitt i "Bullet Train". Foto: Sony Pictures.

I filmen spelar Brad Pitt en lönnmördare med kodnamnet Ladybug, som kliver på ett höghastighetståg för att hitta sitt offer. Personen som övertalar honom till att ta jobbet är Maria Beetle, som spelas av Sandra Bullock.

Manuset baseras på författaren Kötarö Isaks bok Maria Beetle och har anpassats till filmmanus av Zak Olkewicz, som tidigare gjort manus till Fear Street-filmerna. Producenter är Kelly McCormick och Antonie Fuqua.

Andra skådespelare som medverkar är bland andra Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Aaron Taylor-Johnson, Hiroyuki Sanada, Masi Oka och Bad Bunny

Bullet Train
Foto: Sony Pictures

Senaste Trailern:

Filmen kommer ha premiär i Sverige den 5 Augusti 2022

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL