Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Älskar, älskar inte säsong 2

Ny osämja i Älskar, älskar inte säsong 2

Oscar Pettersson | Nyhet
20 april 2022
Oscar Pettersson | Nyhet
20 april 2022

Överens om att vara oense

Kulturkrockar fortsätter att engagera tittaren i "Älskar, älskar inte" säsong 2. Nya oenigheter uppstår paren emellan som sätter deras relationer på prov. Samtidigt står ännu fler bröllop för dörren.

I gårdagens avsnitt (nr 15 i ordningen)

Kim går till psykolog, ett möte som självklart filmas, för att ta reda på hur hon och Elton ska kunna hantera de konflikter som uppstår dem sinsemellan. Elton berättar att han också vill arbeta mer på deras relation.

Erica och Omer umgås tio dagar tillsammans i Göteborg och hoppas på att migrationsverket ska godkänna en längre vistelse för Omer i Sverige. Samtidigt tillkännager Erica att hon kanske inte vill ha barn med Omer, utan att de ska fokusera på varandra i stället, ett beslut som Omer inte är lika överens om.

Sabrina och Latif spenderar en sista dag i Stockholm innan Latif ska åka tillbaka till Dubai för att förhoppningsvis börja sitt nya jobb. Sabrina faller i gråt medan Latif försöker att inte visa några känslor. Det som Latif kommer att sakna mest med Sverige är att maten alltid står serverad på bordet, vilket säger det mesta om deras relation.

Viktor blir en timma sen till sitt eget bröllop mellan honom och Caroline och tvingas betala "böter" för att få bli insläppt. Han tvingas sedan hålla ett nervöst tal där han försöker skämta framför en tuff publik.

I Tonys fall är det i stället konflikter som uppstår mellan honom och hans mamma, som inte är rädd för att säga vad hon tycker, snarare än med hans partner, Christy,  som fortfarande väntar på att få komma till Sverige.

Alessandro friar till Vitaly och spänningen är olidlig tills dess att ett svar kommer...

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL