Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Biosalong

Ny film med Celine Dion på väg

David Forssell | Nyhet
19 april 2022
David Forssell | Nyhet
19 april 2022

Allt börjar med ett sms

Att artister sadlar om till skådespelare händer då och då. Nu är det dags för fransk-kanadensiskan Celine Dion att visa vad hon går för framför kameran.

Variety meddelar i dag att ett premiärdatum för filmen It's All Coming Back to Me har satts till den 10 februari 2023. Filmens titel bygger på Celine Dions hitlåt "It's All Coming Back to Me Now" och filmen ska enligt Variety vara en romantisk komedi. Filmen bygger på den tyska filmen SMS für Dich av Karoline Herfurth.

Allt börjar med ett sms

I It's All Coming Back to Me får vi följa en kvinna (spelad av Priyanka Chopra Jonas) som efter att hennes fästman dött fortsätter att skicka sms till hans gamla mobilnummer. Mobilnumret har nu gått över till en annan man (spelad av Sam Heughan) och han och kvinnan börjar skriva mer och mer med varandra, vilket leder till att en relation inleds. 

Celine sjunger och skådespelar

Celine Dions roll I filmen är ännu lite otydlig, men uppges vara att uppmuntra dessa två personer till att bli mer än bara vänner. Till filmen ska hon även ha spelat in en ny låt. It's All Coming Back to Me är inte första gången Celine Dion lånar ut sin röst till rörlig bild. Hon har bland annat sjungit ledmotiven My Heart Will Go On till James Camerons Titanic och Beauty and the Beast till Disneys Skönheten och odjuret.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL