Nu har den nya storfilmen ”Madame Web” biopremiär

Nu har den nya storfilmen ”Madame Web” biopremiär

Axel Diedrichs
14 februari 2024 kl. 10:02

Fristående berättelse om gåtfull Marvelkaraktär

I dag, den 14 februari, släpper Sony deras nya storfilm "Madame Web" med Dakota Johnson i rollen som en ambulanssjukvårdare med övernaturliga förmågor.

På självaste Alla hjärtans dag, som är en av årets stora högtider på bio, släpps en av vårens mest efterlängtade storfilmer. I kväll kan du se Madame Web med BAFTA-nominerade Dakota Johnson, känd från bland annat Fifty Shades of Grey-filmerna och Cha Cha Real Smooth

Tillsammans med Venom och Morbius tillhör Madame Web Sonys Marvel-universum, och berättar den fristående ursprungshistorien om en av superhjälteuniversumets mest gåtfulla hjältinnor.

Nu har den nya storfilmen ”Madame Web” biopremiär
Foto: Sony Pictures.

Biopremiär för Madame Web

Filmen utspelar sig på Manhattan och följer ambulanssjukvårdaren Cassandra Webb som utvecklar en förmåga att se in i framtiden. När hon ställs inför avslöjanden om sitt förflutna, möter hon tre unga kvinnor som har en viktig roll att spela i framtiden – det vill säga om de kan överleva dagen.

I huvudrollen ser vi Dakota Johnson och bland birollerna Sydney Sweeney, Emma Roberts, Celeste O'Connor och Isabela Marced. Filmen är regisserad av S.J. Clarkson som tidigare främst ägnat sig åt TV, där hon bland annat gjort avsnitt till Bates MotelJessica Jones och The Defenders. Nu får hon visa vad hon går för på den allra största scenen.

Spana in trailern till "Madame Web" som är veckans stora nya biofilm här: 

Här bokar du dina biljetter till "Madame Web"

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL