Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Normala människor säsong 2

Normala människor säsong 2 – Blir det någon fortsättning?

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 maj 2020

Blir det någon fortsättning på den älskade serien?

Den irländska serien "Normala människor" har blivit en ny global favorit. Nu undrar fansen om vi kommer att få se mer av Marianne och Connells känsloladdade förhållande.

Normala människor säsong 2
Foto: SVT Play.

Det är väl ingen som har missat vilken enorm succé dramaserien "Normala människor" har blivit? Serien har hyllats för karaktärernas fantastiska kemi och sitt verklighetstrogna berättande. I huvudrollerna ser vi Daisy Edgar-Jones och Paul Mescal, som har blivit hela världens favoritpar.

Den första säsongen hade premiär den 26 april och bestod av 12 avsnitt på cirka 30 minuter vardera. Mottagandet har inte låtit sig vänta och i skrivande stund är Normala människor rankad som den 103:e bästa serien genom tiderna enligt IMDb.

Romantik i irländsk småstad.

Normala människor, eller Normal People som den heter på sitt originalspråk, är en TV-serie från Hulu. Här i Sverige kan vi se den på SVT Play fram till den 19 januari 2021, så om du ännu inte har tagit del av denna pärla finns det fortfarande tid för det.

Serien, som är baserad på Sally Rooneys roman med samma namn, handlar om Marianne och Connell, två ungdomar uppvuxna i en irländsk småstad och vars liv börjar korsas.

En kärlekshistoria växer fram men vägen till den där relationen de drömmer om är lång och krokig. Hur ska det egentligen gå får våra olyckliga turturduvor?

Kommer vi att få se "Normala människor" säsong 2?

Normal People säsong 2
Normala människor. Foto: SVT Play.

Sally Rooney har enbart skrivit en bok om Marianne och Connells liv och som det ser ut i dagsläget är ingen uppföljare planerad, tyvärr. Något som givetvis är frustrerande för många fans. Inte minst sett till att serien faktiskt slutade med en bäddning för en fortsättning.

MER LÄSNING:

Bästa serierna 2020
Filmer du ska se baserat på ditt stjärntecken

Fast med det sagt ska vi inte ge upp hoppet. Normal People har blivit tokhyllat och fansen är som besatta. Serien har blivit ett globalt fenomen och många skriker efter mer. Det är med andra ord inte otänkbart att Hulu plockar in Sally Rooney som producent och låter henne coacha manusarbetet för en ny säsong.

I en intervju med The Hollywood Reporter sa seriens exekutiva producent, Ed Guiney följande:

– Vi har inga planer på en andra säsong för stunden. Kanske i framtiden vid något tillfälle.

Seriens medregissör och producent Lenny Abramson verkar dock sugen på Normal People säsong 2:

Jag fantiserar om att göra en sorts av 10-års… du vet, se hur de har det om 10 år. Det skulle bli bra.

Ja, kanske får vi vänta i 10 år, kanske går det snabbare än så, kanske händer det aldrig. Men en sak är säker, vi kommer inte sluta hoppas på en ny säsong av "Normala människor".