Nicolas Cage

Nicolas Cage får huvudroll i nya actionfilmen Sand and Stones

21 oktober 2022 kl. 14:10

En kamp om överlevnad

Nicolas Cage är en flitig skådespelare, men har sedan mitten av 00-talet medverkat i en hel del filmer av varierande kvalitet. Nu är han aktuell med något nytt med en lovande story.

Den senaste tiden har Nicolas Cage haft något av en återkomst med hyllade titlar som Pig och The Unbearable Weight of Massive Talent. Men än är det lite kvar innan är på samma popularitetsnivå som han var på 90-talet där han bland annat vann en Oscar för filmen Leaving Las Vegas.

Nu har han fått en huvudroll i den nya actionthrillern Sand and Stones, som beskrivs som en överlevnadsfilm. Inspelningen beräknas påbörjas om cirka en månad i Dublin berättar ScreenDaily.

Detta handlar Sand and Stones om

Filmen handlar om en framtid där jordens befolkning blivit allt färre. Paul (Cage) och hans två tvillingsöner Thomas och Joseph bor mitt ute i skogen långt ifrån allt vilket har gjort att de överlevt men trots det är de aldrig helt i säkerhet. När solen går ner vaknar nämligen grymma varelser till liv, redo att jaga dem. Detta gör att den lilla familjen tvingas slåss för överlevnad.

Sand and Stones kommer regisseras av Ben Brewer som mestadels har jobbat med reklamfilmer tidigare. Han kommer att arbeta med ett manus skrivet utav Michael Nilon.

När filmen får premiär är i dagsläget inte klart.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL