Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
New Amsterdam säsong 5 – detta vet vi

New Amsterdam säsong 5 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 september 2021

Blir det en säsong 5 av New Amsterdam?

Den fjärde säsongen av populära "New Amsterdam" är i full gång, men frågan är om det kommer att bli seriens sista? Filmtopp har grävt i frågan om hur det ligger till med framtiden för "New Amsterdam". Blir det även en femte säsong?

"New Amsterdam" är serien om Max Goodwin (Ryan Eggold), den medicinska chefen på anrika New Amsterdam, USA: äldsta allmänna sjukhus. Doktor Goodwin är fast besluten om att lyfta det försummade sjukhuset till nya nivåer och säkra att patienterna får bästa möjliga vård – och han är beredd att bryta regler för att uppnå sitt mål.

Den framgångsrika NBC-serien är alltså inne på sin fjärde säsong, som enligt uppgifter kommer att bestå av hela 22 stycken härliga avsnitt.I  Sverige sänds New AmsterdamViaplay, där avsnitten har premiär dagen efter att de kommit ut i USA.

Men hur var det nu med framtiden för serien, kommer det en säsong 5 av New Amsterdam eller inte? Detta är vad Filmtopp vet:

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Viaplay

När kommer New Amsterdam säsong 5? Blir den av?

New Amsterdam säsong 5 – detta vet vi
Foto: Viaplay.

Goda nyheter alla fans av New Amsterdam – en säsong 5 av serien är bekräftad! Faktum är att vi har vetat sedan en relativt lång tid tillbaka att det kommer att komma minst en säsong till efter säsong 4. Detta eftersom NBC redan under seriens andra säsong la en beställning på ytterligare tre säsonger.

Du kan med andra ord pusta ut och glädjas över att du kommer att kunna njuta av sjukhusserien ett bra tag framöver.

Exakt när säsong 5 kommer att ha premiär är dock ännu inte fastställt. Under 2021 har både den tredje och fjärde säsongen av New Amsterdam haft premiär, men ett sådant tätt premiärschema mellan säsonger hör inte till vanligheterna, så vi förmodar att vi kommer att få vänta aningen längre på den nästkommande säsongen. Vi kan sannolikt räkna med att säsong 5 av New Amsterdam kommer någon gång under 2022, och då som absolut tidigast under våren.

Om Viaplay kommer att fortsätta sända även den femte säsongen är inte tillkännagivet, men med tanke på hur snabba de är med att ge oss säsong 4, kan vi nog ana att de kommer att vilja göra samma sak med säsong 5.

LÄS OCKSÅ: De bästa serierna 2021

NÄSTA ARTIKEL